FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 0-0

Adversarii Stelei se bucură de plecarea lui Lucian Sînmărtean: "Altul era rezultatul cu el pe teren"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 19:20

Sorin Cîrţu, tehnicianul celor de la CS U Craiova, crede că echipa sa ar fi avut probleme mari în faţa Stelei, scor 0-0, partidă la care au evoluat în inferioritate numerică aproape o repriză întreagă, dacă Lucian Sînmărtean s-ar fi aflat pe teren.

"Eliminarea lui Brandan a fost corectă, dar ce trebuia să facem în plus în faţa unei echipe ca Steaua? Să facem exces de zel şi să facem pressing în 10 oameni? Echipa asta încă se caută. N-aveam speranţe la ceva mai mult de un 0-0. I-am lăsat să centreze pentru că nu aveau jucători care să cîştige dueluri cu Frăsinescu sau cu Acka.

În locul lor n-aş mai aduce aminte de diverse faze, din moment ce au avut aproape o repriză în superioritate numerică. Steaua trebuie să fie deranjată că jucătorii n-au avut ocazii mari. S-a simţit lipsa lui Sînmărtean, sînt convins că altul ar fi fost rezultatul. Steaua nu are jucători care să scoată oameni din joc", a spus Sorin Cîrţu la DolceSport.

Lucian Sînmărtean a plecat în această iarnă la Al Ittihad, formaţia antrenată de Victor Piţurcă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  02 Martie 2015, 20:34

Hai ma Sorinas, lasa abureala. 2 minute după faza Brandan, un stelist a faultat exact la fel. Nici un Cartonaș! Despre sanmartean: si noua, la Rapid, ne lipsește Gyussy Baratky, de vreo 60 de ani. Precum si Craiovei, Cârțu sau Oblemenco. Despre coloana vertebrală: vrei sa para ca ai, da' Nu Ai. Smiorcaieli...

laurentis69
laurentis69  •  02 Martie 2015, 20:20

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

humanimal
humanimal  •  02 Martie 2015, 20:19
Postat de superstar23 pe 02 Martie 2015, 19:32

Era altul dar nu pe terenul ala. Sanmartean este un jucator tehnic, nu poate sa dribleze pe aratura. Cat despre faze, ar trebui sa taca pentru ca a pus presiune pe arbitru cu declaratiile de dinainte de meci. Presiune care a dus la o maniera de arbitraj pro Craiova. Ce a facut Cartu nu e normal iar LPF cred ca ar trebui sa ia masuri cu persoanele care fac astfel de declaratii inaintea meciurilor.

I se rupe lu Avram Jr. de presiunile unui mosh paranoic. Stai linistit ca la cat de manjit e escrocu asta autist de Avram, nu il clintesc din loc niste vorbe aruncate. Poate DNA-ul sa il clinteasca. E jenant sa dai vina pe arbitru la un meci ca asta. Daca esti echipa mare bati cu tot cu arbitri, nu te plangi ca o muiere ca nu ai luat un amarat de penalty timp de 90 de minute. Cand ai in fata o echipa de desculti inventata peste noapte, trebuia sa faci 10 faze de penalty si puneai tu presiune pe arbitru sa iti dea unul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează