FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Afacerea Grozav se poate face chiar azi! » Cine iese din schemă? Cum se schimbă Dinamo cu Gicu titular

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 08:02

Clau-gol îl vrea pe Grozav (27 de ani), Gicu vrea să se întoarcă în Ștefan cel Mare, afacerea se poate face chiar azi. 

La Dinamo, cel mai bine prind telenovelele. După "Nistor", în vogă este acum "Grozav". Deznodământul primeia se știe, a fost eliminat și un actor din serial, Florin Bratu, cu această ocazie, cea de-a doua este în plină desfășurare și tinde să aibă happy end.

Gicu ar putea redeveni dinamovist cu acte în regulă până sâmbătă, când împlinește 28 de ani. A dezvăluit-o chiar el. Tocmai după ce dezvăluise cât i-au oferit "câinii" și se părea că afacerea nu se va mai realiza.

"Am arătat de multe ori că-s dinamovist"

"Am vorbit cu Claudiu, el mă vrea, eu vreau în alb-roșu, acum să vedem ce se va realiza. Mai multe vom ști zilele viitoare, eu cred că sunt șanse să se facă transferul. Normal că-mi doresc să joc la Dinamo, am spus-o și am arătat-o de multe ori", a comentat ieri Grozav pentru Gazeta Sporturilor. Gicu a ținut mai mult să vină la Dinamo decât Dinamo să-l ia!

Niculescu îl dorește neapărat pe Grozav, mutare ce-ar fi și pe placul suporterilor. Dar unde va juca? Situația face ca Gicu să devină concurent direct cu Diogo Salomao, unul dintre cei mai în formă dinamoviști, golgeterul echipei, un fotbalist cu personalitate.

Poate fi noul "lunetist"

Grozav ar putea fi folosit și în spatele vârfului. În plus, el ar rezolva o mare problemă, de ani!, a trupei roș-albe. De fapt, după plecarea lui Niculescu, în 2010, Dinamo n-a mai avut un executant redutabil de lovituri libere.

Ardeleanul ar putea să-i calce pe urme "profesorului", în condițiile în care la "câini" au ajuns să execute astfel de faze Katsikas și Popovici! 

Cum ar arăta Dinamo cu Grozav
Penedo - Corbu, M. Popescu, Mezague, Vl. Olteanu - Hanca, Gomelt (Cooper), Nistor, Salomao - Grozav - Subotici

1.000.000 €e cota lui Grozav pe transfermarkt. În vara lui 2013 era cotat la 2,5 milioane E

3 goluri și două assist-uri a reușit Salomao în acest sezon, în tricoul "câinilor", în 8 partide

25.000 €de euro lunar a fost salariul pe care i l-a oferit FCSB lui Grozav. CFR i-a propus 14.000 E, iar Dinamo - 8.000 E

Sabău trage de el să-l ducă în "B"!

U Cluj, locul 6 în liga secundă, pistonează la rândul său pentru a-l achiziționa pe Gicu. Ioan Ovidiu Sabău, managerul ardelenilor, face presing ca Grozav să vină alături de Florescu, Sepsi, Goga sau Giurgiu. "Poate, poate vom reuși să-l convingem, ar fi un atu foarte important în lupta pentru promovare", a comentat Sabău. Gicu a jucat un sezon, 2011/2012, la Cluj, marcând 6 goluri în 25 de meciuri. 

Până în vară și să nu plece nu gratis

Dinamoviștii vor ca Grozav să rămână cel puțin până în vara lui 2019, dacă tot semnează. Și în niciun caz să-l poată pierde în iarnă, când e un nou mercato, decât dacă primesc o sumă compensatorie în schimb. Adică să nu poată pleca gratis. Gicu ar putea câștiga în jur de 10.000 de euro precum Nistor, Salomao, Gomelt și Penedo. De văzut dacă va mai primi vreo primă de instalare, fiindcă Dinamo a refuzat variantele jucătorului, cu 50.000, respectiv 30.000 de euro. 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Septembrie 2018, 23:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

De unde o scoate un ziarist gogoși atât de urât mirositoare ?! becaliu i-a dat 15 000 lui Grozav nu ...25 000 *** !!!! 10 000 este un salariu prea bun pentru un fotbalist din Romania !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dogred10
dogred10  •  26 Septembrie 2018, 22:52

Bun, cu grozav acum vom arata altfel, e poate cel mai bun transfer din liga 1. Ne mai trebuie un fundas dreapta , un fundas stanga, un fundas central si un portar de rezerva.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  26 Septembrie 2018, 19:35

MOLDOVEANU , SALOMAO , GROZAV - NEICUTESCU !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează