FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Afaceri cu Pandurii » Schimb de jucători între CFR Cluj şi gruparea gorjeană

În returul campionatului trecut, Voiculeț a reușit un eurogol împotriva clujenilor în meciul cîștigat cu 3-2 de olteni // Foto: Lorand Vakarcs
În returul campionatului trecut, Voiculeț a reușit un eurogol împotriva clujenilor în meciul cîștigat cu 3-2 de olteni // Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 20:42

Clujenii l-au transferat ieri pe Claudiu Voiculeţ, cedîndu-l în schimb definitiv pe Nicoară la Tîrgu Jiu.

Ziua şi transferul pentru CFR. După ce duminică l-a convins pe atacantul Derick Ogbu (23 de ani), de la Leuven, să semneze un angajament pe 3 sezoane, ieri a venit rîndul unei afaceri interne.

Partenerul ardelenilor a fost Pandurii, de unde Mircea Rednic l-a ales pe mijlocaşul central Claudiu Voiculeţ (27 de ani), în schimbul său fiind cedat Viorel Nicoară (25 ani).

"A venit un moment potrivit pentru mine şi am decis să accept propunerea. Mai rămîne să semnăm actele, dar nu cred că vor fi probleme. Momentul Steaua a trecut demult, nici nu m-am mai gîndit la el, acum sper să iasă cu CFR", a mărturisit Voiculeţ, care va parafa un acord valabil pînă în vara lui 2016.

"E un jucător foarte valoros, de care aveam nevoie şi în care ne punem mari speranţe", l-a gratulat şi preşedintele Iuliu Mureşan.

"Vreau să ajung mai mare ca Novak"
Fundaşul Goncalo Brandao şi mijlocaşul Damjan Djokovici au făcut ieri testele medicale pentru a putea semna angajamentele de împrumut pe un sezon. "M-am săturat să fiu comparat cu Novak, ambiţia mea e de a ajunge mai mare ca el, să-mi fac propriul nume în fotbal. Sper să joc cît mai mult şi să mă întorc în Serie A după ce voi cîştiga campionatul în România", a spus croatul.

579172-transferuri-cfr-pandurii.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  16 Iulie 2013, 19:44
Postat de misucfr pe 16 Iulie 2013, 10:34

Voiculet este un jucator foarte talentat. O sa vedeti .

In ultimul sezon a impresionat! Sa speram ca-l tine si nu se plafoneaza.

plesan
plesan  •  16 Iulie 2013, 11:18
Postat de misucfr pe 16 Iulie 2013, 10:34

Voiculet este un jucator foarte talentat. O sa vedeti .

Il stiu ca sunt din Tgjiu si am fost la multe meciuri ...e un jucator precum spui ,Talentat,tehnica,viziunea jocului,viteza in gandire,executii fabuloase,insa doar un lucru are el defect..uneori se pierde din joc,dispare dar nu e bai,apare atunci cand trebuie,cu gol sau pasa de gol ;))

misucfr
misucfr  •  16 Iulie 2013, 10:34

Voiculet este un jucator foarte talentat. O sa vedeti .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează