FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Afară cu Enache » Șumudică a răbufnit și îl trimite la Steaua: "Este jenant ce a făcut! Deja nu mai pot"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 11:42

Gabi Enache este tot mai aproape de a ajunge la Steaua, după ce Marius Șumudică s-a enervat din nou pe el și a anunțat că este dispus să renunțe la mijlocașul său.

Antrenorul Astrei a fost deranjat de modul în care Enache s-a dus la meciul Chiajna - Steaua, 0-2, ascunzându-și fața de presă și de lumea prezentă la partidă, dar pozându-se cu fanii Stelei la stadion. Aceștia l-au dat de gol și au postat imaginile pe facebook. Detalii+imagini AICI

"L-am văzut că s-a dus la meciul Stelei și se ascundea pe acolo, își masca fața cu șapca. Aceste gesturi m-au deranjat. Am încercat să fac pace cu el, dar m-a supărat modul în care s-a dus la acel meci.

Este jenant ce a făcut. Dacă dorea să vadă meciul, trebuia să fie bărbat și să îmi spună în față. Nu pot să îi înterzic să vadă meciul Stelei sau orice alt meci. Departe de mine acest gând.

Deja nu mai pot. Am închis ochii de câteva ori, dar nu se mai poate. Este limpede că asta vrea și acesta este viitorul pe care și l-a ales. Am spus conducerii care este decizia mea și totul depinde de hotărârea pe care șefii o vor lua. Pentru un preț bun, Enache poate ajunge la Steaua. Dacă cei din conducere acceptă oferta, jucătorul pleacă, dacă nu, vom vedea ce se va întâmpla", a spus Șumudică la DigiSport.

300.000 €oferă Steaua pentru mijlocaș

În acest sezon, Enache, 25 de ani, a jucat 32 de meciuri și a marcat trei goluri, oferind și patru pase de gol. 

"Dacă s-a ajuns la o soluție și patronul va plăti banii pe care îi doresc cei de la Astra eu mă bucur foarte mult. Eu îl vreau pe jucător" Laurențiu Reghecampf la Digi

De unde a pornit totul

În luna ianuarie, Enache a declarat că el a discutat deja cu Gigi Becali și că așteaptă ca grupările să ajungă la un acord.

"Momentan sunt la Astra și mă pregătesc cu echipa. Eu am vorbit cu Gigi Becali și ne-am înțeles. Trebuie să se înțeleagă cluburile, pentru că asta este cel mai important. Steaua este cea mai importantă echipă din România și este singura la care se investește", spunea Enache.

2.000.000 €este cota lui Enache, potrivit transfermarkt.de

Imediat, Șumudică s-a declarat dezamăgit de afirmațiile jucătorului și a precizat public că nu se va mai baza pe mijlocaș. 

Șumudică s-a răzgândit cîteva zile mai târziu, văzând că transferul nu se mai perfectează și că riscă să piardă un fotbalist doar pe vorbe.

L-a folosit pe Enache în primul meci oficial din 2016, 2-2 cu CFR Cluj.

Cancan a  scris ieri că fotbalistul și-a făcut un cadou de lux, achiziționând recent ultimul model de Porsche Cayenne, pe care a r fi plătit aproximativ 100.000 de euro. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 Februarie 2016, 23:19
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 18 Februarie 2016, 19:00

Cine-i Musumica asta care calca legile in picioare? Asta nu are dreptul sa antreneze fiind prins la pariuri! Asta aduce blaturile! Nu ati vazut meciul Stelei cu cAstra cand ne-a scos arbitrul mingea de 3(trei) ori din poarta? Acolo-s banii din pariuri!

DAca te referi la regheblat, caruia ii planeaza vinovatia deasupra blaturilor atat in Germania cat si in Romania, atunci ai dreptate !

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  18 Februarie 2016, 19:00

Cine-i Musumica asta care calca legile in picioare? Asta nu are dreptul sa antreneze fiind prins la pariuri! Asta aduce blaturile! Nu ati vazut meciul Stelei cu cAstra cand ne-a scos arbitrul mingea de 3(trei) ori din poarta? Acolo-s banii din pariuri!

696253093853906
Ghita Florin  •  18 Februarie 2016, 18:23

Si daca nu-l trimite la stana si ,,doar'' la echipa 2-a pana la sfarsitul contractului ce faceti ,osa faceti bulbuci si gasiti alte metode de a destabiliza Astra in folosul ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează