FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Afară din Liga 1 » Un club din România riscă să fie exclus!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 10:20

Echipele din România au în continuare mari probleme financiare şi riscă să nu primească licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1. Chiar dacă au cîştigat în Ghencea, jucătorii celor de la FC Vaslui nu sînt siguri că vor putea juca şi din vară în primul eşalon. Fotbaliştii lui Ciobotariu se antrenează în continuare neplătiţi, fără să ştie cînd le vor fi achitate restanţele. Lovitura decisivă ar putea veni de la un fost jucător al Vasluiului, Adrian Sălăgeanu, care a depus o hîrtie la FRF prin care solicită excluderea clubului moldav din prima divizie întrucît el nu şi-a primit restanţele în valoare de 91.000 de euro!

Fostul finanţator al "plăieşilor", Adrian Porumboiu, a declarat la DigiSport: "Nu mă interesează situaţia clubului!".

Vaslui ocupă locul 5 în Liga 1, cu 45 de puncte, la unul distanţă de ultimul loc care asigură prezenţa în Europa League.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
marius2005
marius2005  •  17 Aprilie 2014, 00:02
Postat de theopalas pe 16 Aprilie 2014, 19:03

Nu-i nimic, o sa ramana Steaua sa joace singura... Sa nu vina stelistii sa-mi zica ca nu le convine situatia. Cand alte echipe erau o forta, Steaua ani de-a randul se uita cu jind la primul loc. Acum cand multe sunt la pamant, ei defileaza. Pai...logic!

esti prost informat ptr ca nici unei echipe care dupa cum spui tu defileaza prin campionat nu i ajuta la nimic o competitie slaba ca atunci cand ajung in Europa sunt demolati !!! nu stiu daca ai prins adevaratele meciuri Steaua- Dinamo-Craiova inainte de revolutie ca sa faci o comparatie acum dar mai ales din prisma rezultatelor de atunci din Europa cand toate trei echipele eliminau numai nume sonore !!! dupa revolutie doar Steaua Rapid Cfr Cluj au mai tinut campionatul mai strans si sporadic Otelul si Urziceni !!! in concluzie sa stii ca nu este o mare bucurie sa defilezi intr o competitie slaba ptr ca nu sunt rezultatele corecte !!! si un campionat fara Craiova-Rapid-Timisoara-este gol

theopalas
theopalas  •  16 Aprilie 2014, 19:03

Nu-i nimic, o sa ramana Steaua sa joace singura... Sa nu vina stelistii sa-mi zica ca nu le convine situatia. Cand alte echipe erau o forta, Steaua ani de-a randul se uita cu jind la primul loc. Acum cand multe sunt la pamant, ei defileaza. Pai...logic!

budinca
budinca  •  16 Aprilie 2014, 15:19
Postat de losfer pe 16 Aprilie 2014, 14:17

Ahahahah oameni șmecheri mai sunteți Puneți un titlu criptic, cu "un club", "o fostă campioană" și chestii, și o poză cu CFR ca să intre tot poporul la harță. Poate chiar unele legende mai slobode la gură ale site-ului! Și, când colo, țeapă! Ei rămân cu dezamăgirea și voi cu ratingul. Talent :)

Am observat de mai multe ori, cind se scrie de rau despre vre-un club de fotbal ,pe poza care este atasata articolului totdeauna apar si jucatori al CFR-ului. Sigur nu este o coincidenta!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close