FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Află care sînt jucătorii doriţi de Andone

ioan andone
ioan andone

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Lista pe care Ando i-a înaintat-o lui George Copos cuprinde doar jucătorii din Liga I pe care antrenorul şi i-ar dori dacă va continua. Tehnicianul de 50 de ani vrea neapărat un fundaş dreapta, avînd în vedere că Săpunaru va reveni la Porto, un închizător, un mijlocaş şi doi atacanţi.

Giurgiu şi Rîpă, acontaţi?
În ultimele două săptămîni, Ioan Andone s-a întîlnit de două ori cu Marius Stan, directorul general de la Oţelul Galaţi. Antrenorul i-a cerut oficialului gălăţean să-i comunice preţurile lui Gabriel Giurgiu şi Corneliu Rîpă. "Fălcosul" nu şi-a ascuns admiraţia pentru "închizătorul" Oţelului nici după partida de acum o lună de zile, de la Galaţi. Ando a spus atunci: "Îl consider cel mai bun mijlocaş defensiv din România".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  21 Mai 2010, 12:56

OG masoara-ti cuvintele , iti spune ceva scorul de 7-1? daca nu ar fi in mod sistematic furata prin orice mijloace aceasta echipa nu numai ca n-ar fi ratat europa dar era pe podium an de an.

leonard78gl
leonard78gl  •  21 Mai 2010, 12:55

sa-i ia pe toti ca sunt ieftini....si sa nu uite ca mai e si cretu

 •  21 Mai 2010, 11:33

Nu au tiganii bani de Rapa si Giurgiu. Nu inteleg un zicu, care nici nu e in stare sa alerge sa fie asa scump :)). Giurgiu si Rapa nu vor pleca la o echipa mai slaba de pluton de locul 8.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează