FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Află cine l-ar putea înlocui pe Mandorlini!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Andrea Mandorlini nu s-a prezentat ieri la antrenamentul CFR-ului şi are zilele numărate pe banca ardelenilor.

Soarta italianului depinde de meciul cu Dinamo, iar pe lista posibililor înlocuitori sînt tehnicienii Mircea Rednic, Ladislau Boloni şi Luis Fernandez. Dacă va fi demis, Mandorlini va primi 800.000 de euro!

"La această oră se vorbeşte de înlăturarea domnului Mandorlini. Sîmbătă, după meci, se va vorbi de dînsul ca despre cel mai bun antrenor din Liga 1", a declarat căpitanul Ricardo Cadu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  12 Martie 2010, 06:58

Cum adica 800.000 de euro. Conducatorii de cluburi nu gandesc cand fac aceste contracte? (vezi si cazul lui Peseiro la Rapid) Nu sunt clauze care sa conditioneze performanta antrenorului? Asa pur si simplu abandonez echipa...tac-pac iau 800.000 si plec!? Intr-adevar CFR-ul nu joaca...nimic tactic vorbind.

mich
mich  •  10 Martie 2010, 15:06

Clar ca e fabulația presei, în încercarea lor de destabilizare a clubului. Atunci să fabulez și eu: Vine Boloni? ok. Sa plece înapoi. Boloni = Uhrin 2 Ramâne Mandorlini. Hai CFR !!!

 •  10 Martie 2010, 14:21

Walter, ce alta diferenta ai mai vazut in Fiorentina-Bayern? Gazonul extraordinar si cu o latime mai mare decat majoritatea terenurilor noastre. Pe un teren mocirlos sau denivelat nu ai cum sa imprimi tehnica in sut, singurele goluri de la distanta fiind cele la noroc (vezi Matici cu Poli). Ma mir ca se investeste in tot felul de prostii sau fotbalisti anonimi adusi de afara dar nici un club nu investeste intr-un gazon modern. Eu vad in asta principala cauza pentru lipsa valorii fotbalului

Vezi toate comentariile (9)
Comentează