FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Aglomerație mare la FCSB! Nume mari pe lista victimelor care vor ajunge pe bancă, după ultimele transferuri anunțate de Becali » Cum arată acum "11-le" de bază

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 10:24

Becali a anunțat că a semnat Găman și că va veni și Cristi Tănase, după ce o să scape de contractul cu Karabuk, două transferuri ce pun și nume mari pe lista victimelor care vor ajunge pe bancă.

FCSB ia jucători și pentru posturi care păreau acoperite. "Găman a semnat pe două sezoane", a anunțat Becali. Fundașul în vârstă de 28 de ani era liber după ce se despărțise de Karabukspor și tocmai refuzase o ofertă de la Craiova. Gigi l-a atras cu un salariu de 20.000 de euro lunar. De ce a ținut să-l aducă?

Nu e foarte clar, din moment ce în centrul apărării jucau Bălașa, un român tânăr pe care Contra îl are în vedere pentru națională, și Planici, sârbul pe care inclusiv patronul îl consideră o achiziție inspirată. Dică e conștient că va avea de făcut alegeri grele: "Am înțeles că a semnat Găman, a făcut și vizita medicală și urmează să primim RMN. Aveam patru jucători pe postul de fundaș central. Dar Bălașa e deocamdată accidentat și era nevoie de un stoper".

Bălașa, Planici, Găman, Larie, Artur Jorge sunt variantele, cu precizarea că pe portughez Becali vrea să-l dea afară. Și ar mai putea juca și Momcilovici fundaș central, sârbul a fost utilizat pe acea poziție și s-a descurcat decent, chiar dacă e "lateral" de fapt.

Nu e singura zonă cu inflație, cuplul Becali-Dică va trebui să jongleze cu jucătorii și pe alte posturi, în așa fel încât să-i expună pe tinerii pe care Gigi speră să-i vândă și nici să nu-i supere pe "senatorii de drept":

- Momcilovici și Morais vor continua să-și împartă aparițiile. În prima parte a sezonului, sârbul a fost de 14 ori pe teren, brazilianul a bifat 13 meciuri.
- Pintilii și Nedelcu n-au funcționat când au jucat împreună, dar antrenorul trebuie să mai încerce să sudeze echipa asta, pentru că primul e greu de scos, e influent și încă mai e bun, iar al doilea a costat două milioane de euro. Ovidiu Popescu și Lucian Filip rămân soluții de backup.
- Un statut asemănător cu al lor are Teixeira, o victimă a concurenței cu Man. Dennis a progresat vizibil și e privit ca o afacere excelentă, deci Dică trebuie să-l folosească pe el mai des decât pe veteranul portughez.
- Budescu e de neclintit, dacă nu se accidentează. Cu Man stabilit pe dreapta, mai rămâne un singur post disponibil în linia de trei din spatele vârfului. Un loc pe care se vor bate Florin Tănase, Cristi Tănase, dacă va semna și el, plus Florinel Coman! Patronul ar vrea să joace toți! Florin și Florinel trebuie să fie expuși și vânduți, Dodel s-a întors ca să-și reîmprospăteze CV-ul și să prindă iar un contract "afară", nu să fie rezerva unor copii! 

Cum arată formula de bază
F. Niță - R. Benzar, Bălașa, V. Găman, Momcilovici - Pintilii, D. Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: A. Vlad - G. Enache, Larie, Planici, J. Morais - L. Filip, Ov. Popescu - Teixeira, Cr. Tănase, Fl. Coman - Alibec

"Eu am zis că n-am nevoie de jucători pentru că am deja un lot foarte bun, dar Cristi Tănase e bine-venit, el a făcut performanțe la Steaua. Eu cerusem maximum doi fotbaliști de valoare pentru Europa League" Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Găman vine să ne ajute în «dubla» cu Lazio. El va deveni om de bază și la echipa națională, o să vedeți! În zilele viitoare va semna și Cristi Tănase" Gigi Becali, patron FCSB

9goluri a marcat Florin Tănase în prima parte a sezonului. El are concurență grea acum și în spatele vârfului, și ca extremă stânga: Budescu, Cristi Tănase, Florinel Coman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
wertusi
wertusi  •  19 Ianuarie 2018, 16:57
Postat de steaua1986forever pe 19 Ianuarie 2018, 11:21

Citeste investigatia GSP din ziarul de azi. O sa ramai uimit ce face stapanul tau Paskany. Si inca, asta e nimic, ce urmeaza e si mai interesant.

cand Paskany , Muresan sau alt patron de la CFR Cluj va face puscarie atunci sa deschizi gura , pana atunci unicul singurul investitor corupt din fotbalul romanesc este Gheorghe Becali acuzat si condamnat pentru vinderea de meciuri in Liga 1 .

cristi_oase
cristi_oase  •  19 Ianuarie 2018, 15:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ss.lazio
ss.lazio  •  19 Ianuarie 2018, 13:41

Pacionel titular la mizeria bIatista FC FîCîSîBî, deja valorează 100 milioane €!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează