FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Are Dinamo o „perlă” în curte? Declarații surprinzătoare: „Va fi peste Man și Moruțan”

Ahmed Bani a înscris deja un gol pentru Dinamo / Sursă foto: GSP +15   FOTO
Ahmed Bani a înscris deja un gol pentru Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 08:02 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 11:02

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a comentat situația actuală cu care se confruntă clubul din Ștefan cel Mare, mărturisind și că extrema Ahmed Bani (18 ani) e marele său pariu din lotul „câinilor”. 

Într-o perioadă în care discuțiile de la Dinamo sunt acaparate de problemele financiare și de scamatoriile încercate de Pablo Cortacero, Florin Prunea a analizat și situația sportivă a „câinilor”. Fostul goalkeeper a ținut să-l laude pe Ahmed Bani, unul dintre puținii puști de viitor din cadrul echipei.

„Îl cunosc pe Ahmed, a fost o mizerie ce a încercat Șerdean! E un jucător care merită să fie titular la Dinamo. Are calități extraordinare, va fi peste Moruțan și Dennis Man”, a spus Florin Prunea recent, conform digisport.ro

Bani, care are dublă cetățenie, română și iordaniană, e considerat unul dintre cei mai talentați jucători din curtea „câinilor”. A evoluat în 15 partide pentru roș-albi, marcând un gol în stagiunea precedentă. 

150.000 de euroe cota de piață a lui Ahmed Bani, conform Transfermarkt

Ahmed Bani, discuții cu alte 3 formații din Liga 1 » Dezvăluirile tatălui: „Plângea când a văzut că pleacă de la Dinamo”

Akram Mustafa, tatăl lui Ahmed, spune mai multe formații din Liga 1 s-au luptat pentru semnătura fiului său. Internaționalul U19 ar prefera să rămână în Ștefan cel Mare, dar să primească mai multe șanse de a-și demonstra calitățile.

„Eu spun că este bine să rămână, pentru că este dinamovist. Plângea când a văzut că pleacă de acolo. Este la acest club de la 6-7 ani, a crescut acolo şi iubeşte echipa, normal. Dar trebuie să joace. De aceea voia să plece.

Ştiu, e normal, nimeni nu-ţi oferă vreo garanţie şi nici nu ar fi normal aşa ceva. Dar speră să primească mai multe şanse pentru a demonstra că merită să joace. Pentru Dinamo eu am termen de comparaţie cu ceilalţi tineri, cei care au primit mai multe ocazii. Nu e normal să dau nume, copiii nu au nicio implicare, dar asta e realitatea”.
 - Akram Mustafa

EXCLUSIV La Dinamo pe banii bunicului: „Sunt un om potent financiar și am investit foarte mult în el. Am ajutat și clubul cu bani”

Ahmed Bani, trimis cu forța la FC Voluntari? 

Săptămna trecută, ultrașii din PCH au intrat în posesia contractului pe care președintele Dorin Șerdean a vrut să-l înregistreze la Federație. Oficialul „câinilor” ar fi încercat să-l trimită pe promițătorul mijlocaș Ahmed Bani (18 ani) la FC Voluntari. Gratis, fără nicio sumă de transfer! Oamenii din DDB susțin că au blocat mutarea puștiului la Voluntari și că Dorin Șerdean nu ar avea, de fapt, drept de semnătură în club. 

+11 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Hermannstadt - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, victima celei mai mari escrocherii din fotbalul românesc? Pablo Cortacero, „omul de paie” care a pus clubul pe butuci prin „Metoda Elicopterul”

Dinamo. Ricardo Grigore a ajuns la capătul răbdării: „M-am săturat să le explic tuturor asta” » De câte luni e neplătit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
creeperno
creeperno  •  10 Ianuarie 2021, 22:41

Trebuie jucat mai des si sigur il vom vedea in tarile de top din vestul europei

babahuda
babahuda  •  10 Ianuarie 2021, 17:11

Ahmed Bani chiar este un talent un pusti f talentat cand o avea varsta lui man daca e jucat si el va fi serios va juca la un club f mare si plecat pe cea mai amre suma data de transfer vreodata pe un jucator roman care a activat indiferent de campionat ..

babahuda
babahuda  •  10 Ianuarie 2021, 17:07
Postat de elgabri pe 10 Ianuarie 2021, 15:37

Bai Man e viitorul Mutu ;)))))))))) Daca se transfera in Italia toti o sa l uite pe Mutu

hahahahahahahha.la tras pe nas ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează