FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aici s-a rupt » 3 episoade decisive care au făcut posibil transferul lui Gnohere de la Dinamo la Steaua

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 23:29

După un an și jumătate petrecut la Dinamo, 24 goluri în toate competițiile și mai multe scandaluri, Gnohere a fost achiziționat de marea rivală Steaua contra sumei de 250.000 euro.

GSP.ro prezintă 3 episoade care au dus la degradarea relației dintre francez și clubul dinamovist:

1. A petrecut în club după moartea lui Ekeng

La nici 24 ore după tragedia care a zguduit fotbalul românesc, Harlem Gnohere a fost surprins în timp ce petrecea într-un club din Capitală.

"Bizonul" nu a părut deloc afectat de moartea colegului său de la Dinamo, petrecând până în zori în compania mai multor femei.

Conform unor voci din vestiar, relația dintre Gnohere și colegii săi a avut clar de suferit după această escapadă.

2. A refuzat în repetate rânduri prelungirea contractului.

Gnohere a primit în a doua parte a lui 2016 mai multe oferte de prelungire din partea clubului, refuzându-le categoric pe toate.

Asta după ce, la un moment dat, Dinamo i-a oferit un salariu de 20.000 euro lunar, plus alte bonusuri de performanță.

Șefii clubului au renunțat în cele din urmă să mai insiste cu ofertele de prelungire, acesta fiind un alt moment decisiv în răcirea relațiilor dintre club și francez.

3. Evoluțiile șterse și exilul la echipa a doua

Prestațiile din teren ale Bizonului au scăzut vertiginos față de perioada în care antrenor era Mircea Rednic, iar actualul tehnician al lui Dinamo, Ioan Andone, l-a acuzat în repetate rânduri pe Gnohere că "nu-și mai dă interesul și nu mai e cu gândul la Dinamo."

Punctul culminant a fost reprezentat de evoluția din meciul pierdut de Dinamo la Târgu Mureș, când francezul a ratat un penalty și încă o ocazie uriașă.

La doar două zile după meciul din Ardeal, Gnohere a fost trimis la "satelit" pentru o perioada nedeterminată, fiind în cele din urmă reprimit la prima echipă după două săptămâni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  08 Ianuarie 2017, 10:02

In afara de faptul ca *** se bucura ca ia un fotbalist din haita cainilor cu altceva nu se prea alege. 1.Ce mare fotbalist o fi asta eu chiar nu pot intelege. 2. Imi spuneti si mie un fotbalist care a fost la dinamo si apoi a "rupt" norii la stana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florin071
florin071  •  08 Ianuarie 2017, 09:04

Era posibil sa ajungă la 20 000 pe luna dar avea unele clauze. Una dintre ele era sa câștige dinamo liga campionilor. Ha ha ha . Ce penibil? De unde sa dea mă negoia 20 000 pe luna???

florin071
florin071  •  08 Ianuarie 2017, 08:59

Ăsta e gluma anului cu 20 000 pe luna. Mai domnilor ziariști în lipsa de subiecte chiar scrieți orice? Rednic care consider ca știe foarte bine situația bizonul a spus ca dinamo Ia oferit un pic mai mult din jumătate cât ia dat steaua. Cat poate sa fie? 8000-9000 . În al doilea rand vedeți ca nu bizonul a chefuit după tragedia lui ekeng și esombe. Cred ca a tresărit orgoliul de caine în ziaristul care a scris acest articol

Vezi toate comentariile (59)
Comentează