FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA

Aissa Laidouni e în Marea Britanie și negociază mutarea la Swansea!

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 13:52

Francezul Aissa Laidouni (23 de ani) este în Marea Britanie și negociază transferul la Swansea. Dacă înțelegerea nu va fi parafată astăzi, mijlocașul Voluntariului va ajunge la Qarabag.

Swansea, locul 8 în liga secundă din Anglia, este dispusă să plătească un milion de euro pentru Laidouni. Suma ar fi însă eșalonată în trei tranșe, 150.000 de euro acum, alte 150.000 de euro în vară, iar 700.000 de euro în funcție de performanțele fotbalistului și de poziția pe care formația va termina acest sezon. Înțelegerea trebuie însă parafată rapid, astăzi fiind ultima zi a perioadei de transferuri din Marea Britanie. 

Laidouni pleacă oricum

FC Voluntari mai are pe masă o ofertă pentru Aissa Laidouni. Qarabag, campioana ultimelor 6 sezoane din Azerbaidjan, e dispusă să plătească 750.000 de euro. Toată suma ar fi plătită într-o singură tranșă. 

Vezi și:

VIDEO Ianis Hagi a fost prezentat la Glasgow Rangers! Primul contact cu Steven Gerrard: „Acest lucru a contat enorm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  31 Ianuarie 2020, 16:41

In acest articol s-a strecurat o greseala! Nu francezul se va transfera in Anglia, ci Mbappe ala micu, asa cum se vede si in poza atasata de gsp! Si nu pe un milion, ci pe jdemeleoane asa cum vrea patronul de la târla din Pipera! Var rog sa verificati!

bogdany8
bogdany8  •  31 Ianuarie 2020, 15:54

Pai nea Gigi, nu-l mai iei matale pe Laidouini ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close