FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Aissa Laidouni, la FCSB! Transfer complex reușit de roș-albaștri: „Da, e adevărat”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 08:54

AISSA LAIDOUNI LA FCSB // După luni de negocieri, Gigi Becali a reușit să-l transfere pe Aissa Laidouni, mijlocașul francez de 22 de ani de la FC Voluntari.

GSP.ro a aflat că suma de transfer pentru Laidouni se învârte în jurul a 150.000 de euro plus TVA, dar și 15% dintr-un eventual transfer. FC Voluntari mai încasează 100.000 de euro dacă FCSB trece de preliminarii și ajunge în grupele Europa League.

Discuțiile au avut loc ieri pe parcursul întregii zile, iar jucătorul va semna contractul astăzi la București.

„L-am luat, l-am vrut încă din iarnă! Am dat 200.000 de euro! Ei au cerut 500.000, apoi au lăsat la 400.000. Până la urmă le-am dat 200.000 plus niște procente”, a declarat Becali la Pro X.

Ioan Andone, managerul ilfovenilor a confirmat mutarea și spune că Laidouni a semnat pe 3 ani cu formația roș-albastră.

„Da, este adevărat. Laidouni s-a transferat la FCSB. A semnat pe trei ani”, a spus Ioan Andone pentru Fanatik.

6 goluri, 3 pase decisive, 9 galbene și un roșu a bifat Laidouni în 29 de meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari

10 goluri și 3 pase decisive a strâns Tudorie în 36 de meciuri în ultimul sezon de Liga 1, acesta fiind cel mai bun din carieră

discuții de 7 luni

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de la începutul anului că fotbalistul grupării ilfovene e dorit la FCSB, acolo unde a fost remarcat și apreciat și de patronul Gigi Becali, dar și de directorul sportiv Mihai Stoica.

Laidouni a împlinit la finalul anului trecut 22 de ani și e un fotbalist cu școala fotbalistică făcută într-o țară care e în top 5 din Europa, Franța, acolo unde s-a și născut, în orașul Montfermeil. Laidouni are și cetățenie tunisiană.

8a fost nota pe care Laidouni a primit-o din partea GSP pentru evoluția din meciul Voluntari - FCSB 2-2, disputat în martie

3străini mai sunt în lotul FCSB-ului în acest moment: Planici, Momcilovici și Gnohere

600.000 €e cota la care Laidouni e evaluat pe site-ul transfermarkt

LA 19 ANI A DEBUTAT ÎN LIGUE 1

Laidouni e un fotbalist care are în CV o realizare cu care nu se pot mândri mulți jucători. A jucat în prima ligă din Franța la o vârstă foarte fragedă. El a debutat în Ligue 1 în tricoul lui Angers, în primăvara lui 2016. La acea vreme avea numai 19 ani. El a jucat și la echipa secundă a lui Angers, club la care a bifat și prezențe pentru echipa de juniori.

UNDE AR JUCA LAIDOUNI

În această primăvară, atunci când a fost întrebat despre Laidouni, Mihai Stoica a spus că e un fotbalist care îi place, dar a adăugat: "Nu știu exact pe ce post joacă". La Voluntari, francezul a fost folosit ca mijlocaș ofensiv, într-un sistem 4-1-4-1, el fiind unul dintre cei doi mijlocași centrali din linia de 4. Și FCSB a încercat acest modul tactic pe parcursul sezonului, astfel că Laidouni ar putea fi folosit la fel.

fcsb
BURSA TRANSFERURILOR LA FCSB

Antrenor: Bogdan Andone (nou)
Veniri: Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Claudiu Belu (Astra), Darius Olaru (Gaz Metan), Daniel Benzar, Gabriel Simion, Ianis Stoica (reveniți după împrumut Dunărea Călărași), Laidouni (FC Voluntari)
Plecări: Florentin Matei (contract reziliat), Filipe Teixeira (final de contract), Raul Rusescu (contract reziliat), G. Simion (împrumut Astra), Romario Benzar (Lecce), Robert Ion, Cristian Dumitru, Ovidiu Horșia (toți 3 împrumutați la Academica Clinceni), Adrian Stoian (contract reziliat)

Citește și:

FCSB // Florinel Coman respiră greu » Motivul pentru care „Mbappe” e bun doar 30 de minute și de ce ascunde Becali defectul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
105662257060988
Eugen Qy  •  03 Iulie 2019, 15:17

Care-i legatura cu Tudorie ca nu reisese de nicaieri ?

rivaldinho
rivaldinho  •  03 Iulie 2019, 14:17

Cetatenie algeriana poate, nu tunisiana!

vladutz13
vladutz13  •  03 Iulie 2019, 11:23

Transferurile astea cu clauze de joc sunt ingrozitoare pentru un fotbalist, mai ales in Romania cand clubul isi poate bate joc de el doar din zgarcenie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează