FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE // OFICIAL A semnat cu locul doi din Bundesliga, iar clubul din Superliga se umple de bani!

Semnează cu locul doi din Bundesliga, iar clubul din Superliga se umple de bani!
Semnează cu locul doi din Bundesliga, iar clubul din Superliga se umple de bani!

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 17:20 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 17:25

Aissa Laidouni (26 de ani), fostul mijlocaș al celor de la FC Voluntari, a semnat Union Berlin, locul secund în clasamentul din Bundesliga. Ilfovenii vor încasa 615.000 de euro din suma de transfer de 4,1 milioane a fotbalistului tunisian al campioanei Ungariei, Ferencvaros.

UPDATE 27 ianuarie, ora 17:20 » Aissa Laidouni la Union Berlin

Aissa Laidouni a fost prezentat oficial la Union Berlin: „Vreau să joc la cel mai înalt nivel, într-unul dintre cele mai tari campionte din lume. Abia aștept să-mi testez calitățile în Bundesliga. Din ce am văzut până acum, Union e un club ambițios, cu o atmosferă de familie. Sunt convins că mă voi adapta bine și voi avea succes”.

„Știm de calitățile lui Aissa de mult timp. Jocul lui box-to-box, intensitatea și știința jocului ne vor ajuta să avem mai multă calitate”, a spus Oliver Ruhnert, directorul sportiv al nemților.

Știrea inițială 26 ianuarie, ora 13:00

Fotbalistul tunisian al campioanei Ungariei, Ferencvaros, ar urma să efectueze vizita medicală în Germania în decursul zilei de azi, notează maghiarii de la Nemzeti Sport. Sursa citată mai arată că suma de transfer s-ar ridica la 4 milioane de euro, iar fotbalistul african ar semna o înțelegere valabilă pe 3 ani și jumătate cu gruparea germană. 

Ivana, dezlănțuită! A lăsat inhibițiile în Maldive și a pozat topless, în cele mai îndrăznețe poziții
MALDIVE
Ivana, dezlănțuită! A lăsat inhibițiile în Maldive și a pozat topless, în cele mai îndrăznețe poziții

FC Voluntari profită financiar de pe urma transferului lui Aissa Laidouni la Union Berlin

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, FC Voluntari, locul 8 în clasamentul Superligii, ar urma să încaseze 15% din transferul lui Aissa Laidouni la Union Berlin, adică aproximativ 600.000 de euro! Ilfovenii și-ar dubla astfel suma de transfer încasată în 2020 de la maghiari.

Aissa Laidouni a jucat între iulie 2018 și august 2020 la gruparea ilfoveană, perioadă în care a contabilizat 56 de apariții, a marcat 7 goluri și a dat 5 pase de gol. În august 2020, Aissa Laidouni se transfera la Ferencvaros, în schimbul sumei de 600.000 de euro. 

În tricoul formației din Budapesta, tunisianul a adunat 103 apariții, reușind să puncteze de 9 ori și să livreze 16 pase de gol. 

3 trofeea cucerit Aissa Laidouni cu Ferencvaros: două titluri de campion și o Cupă a Ungariei

Aissa Laidouni a jucat la Campionatul Mondial din Qatar

Aissa Laidouni a evoluat în tricoul naționalei Tunisiei la Campionatul Mondial din Qatar. Fotbalistul a bifat 87 de minute în remiza contra Danemarcei, 0-0, a jucat 66 de minute în înfrângerea contra Australiei, scor 0-1, și a fost integralist în victoria obținută de africani în fața Franței, scor 2-1. 

Cine este Union Berlin, noua echipă a lui Aissa Laidouni

Clubul Union Berlin a fost înființat în anul 1966. A evoluat în majoritatea timpului în ligile inferioare din Germania. În vara anului 2019, berlinezii au promovat în Bundesliga. În primul sezon, Union Berlin a reușit să se salveze de la retrogradare, clasându-se pe poziția a 11-a. În următoarea stagiune, gruparea din capitala Germaniei s-a clasat pe locul 7, asigurându-și prezența în preliminariile UEFA Europa Conference League. 

În sezonul trecut, Union Berlin a terminat pe locul 5 în clasamentul din Bundesliga și s-a calificat direct în grupele UEFA Europa League. În acest moment, Union Berlin ocupă poziția a doua în clasamentul din Bundesliga, cu 33 de puncte, la 3 „lungimi” distanță de liderul Bayern Munchen. 

Clasamentul din Bundesliga

VIDEO. Gabriel Glăvan, scouterul lui FC Voluntari, despre culisele unui transfer din Liga 1: „Aissa Laidouni ne-a întrebat dacă avem medic la echipă!”

Citește și:

Adrian Mititelu, după decizia în cazul mărcii Rapid: „Profităm și noi!” + „FIFA ne-a transmis că își prezintă scuze”

Marius Briceag a fost prezentat în Polonia » U Cluj a încasat 50.000 de euro de la Korona Kielce

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
username_2
username_2  •  27 Ianuarie 2023, 18:50

respect cititorilor care mai și comentează pe GSP, la un articol aiurea văd comentarii de inestimabilă valoare teoretică și practică...și ironii de cea mai bună calitate, fără ironie, am rîs cu poftă...bravo gsp-istii, cititorii voștri mai inteligenți decît ai lor și mai inteligenți chiar dăcît voi

Eliyahu
Eliyahu  •  27 Ianuarie 2023, 17:30

Cel mai bun transfer din Superliga. Spor la Berlin!

brentford
brentford  •  26 Ianuarie 2023, 17:39
Postat de VanBasten pe 26 Ianuarie 2023, 17:13

Si Meme il remarcase pe Aissa Laidouni. Ne va povesti despre aceasta intr-o viitoare aparitie la TV.

L-a remarcat dar nu l-a abordat :))) A tacut malc,cum tace in fata stapanului la palat

Vezi toate comentariile (12)
Comentează