FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

AIURITOR! La două zile după ce îl numea „nr. 1”, Gigi Becali îl repede pe Iulian Cristea: „N-am ce să-i fac, nu stau în el” + laude pentru Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 13:02

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat astăzi lista jucătorilor care vor pleca de la vicecampioana României. De asemenea, patronul „roș-albaștrilor” a declarat pe ce posturi dorește să-și întărească echipa.

„Am nevoie de un atacant și de fundași centrali. Stau în Iulian Cristea? Nu știu ce se întâmplă cu el, n-am ce să-i fac. I-am mărit și salariul. Echipa joacă bine, dar mai este nevoie de jucători”, a declarat Becali, la Pro X.

Interesant e că Becali l-a lăudat pe Iulian Cristea chiar luni, într-o declarație pentru Prosport: „La mine, Iulian Cristea este numărul 1 în apărare”. 

Nota 6a primit-o Iulian Cristea pentru evoluția cu Poli Iași, 2-1 pentru FCSB

Florinel Coman, tot favoritul patronului

Becali a rostit și cuvinte frumoase la adresa jucătorilor. De exemplu, a ținut să-l laude pe Florinel Coman pentru evoluțiile bune din ultima perioadă.

„Îl văd meci de meci constant pe Florinel Coman. Driblează, dă goluri, pase de gol. Nu mai are niciun fel de cădere și crește încontinuu. Cred că el se va vinde primul. Se motivează când îl vede pe Ronaldo care își ridică tricoul și își arată mușchii.

Iei poziția lui Cristiano Ronaldo la loviturile libere? Dacă nu îți spune antrenorul, îți spun eu. Ronaldo dă tare, tu dai încet și dai pasă la portar. Dă-i tare! Mai bine să dai peste decât să dai pasă la portar”, a mai spus Becali, pentru aceeași sursă citată.

„Are fața aia de șmecheraș, dar el este foarte serios. Acum are forță în picioare, nu mai cade, are putere. Și-a dat seama singur că are valoare. N-are niciun mental coach. Ce să facă un mental coach? Doar Dumnezeu poate să facă. Singur se montează”
Gigi Becali

VEZI ȘI:

FCSB // Nu scapă nimeni » Gigi Becali, anunț revoluționar: „Vor pleca 13 jucători!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
100002473541087
Danut Ognean  •  04 Decembrie 2019, 16:47

fcsbeul va fi umilita acasa de gaz metan!fortza gazul!gigi gandestete sa cumperi si arbitrul din meciul cu gaz metan ca pe cel din meciul cu iasiul

persanu
persanu  •  04 Decembrie 2019, 14:56

Când ai impresia că pe lângă patron negociator actor antrenor manager scouter oier si bișnițar te mai crezi si un psiholog urcând jucătorii pe culmi și să-i arunci de acolo catai clipi pierzi mult. Pierzi jucători, pierzi rezultate, pierzi emblemă, pierzi nime, pierzi faimă, pierzi oameni, pierzi spectatori. Îmi aduc aminte câți oameni au fost in Ghencea pe ninsoarea accea cu Valencia. Și ma gândesc la toți oamenii ăia astăzi dacă regretă ca au stat lângă o echipă condusă de un cioban in adevăratul sens al cuvântului și ma mai gândesc la toți oamenii de fotbal car au lucrat pentru si cu un cioban. Felicitări. România este unde este astăzi pentru ca nu avem coloană vertebrală iar banii ne fac cu ochiu chiar și atunci când nu sunt ai noștrii. Felicitări nea Gigi, ai reușit sa distrugi o echipă respectată in Europa, si după toate astea nu cred ca ești nici stelist nici fcsb ist cred ca ești dinamovist :))))

859779594095355
Nick Rasu  •  04 Decembrie 2019, 14:44
Postat de ge0x pe 04 Decembrie 2019, 14:23

O sa fie o ciorba mondialul asta! O sa participe Etiopia, Burkina Faso, Bagladesh, India și Congo. S-a ales praful si de fotbal

Deci echipe care sint peste Romania... ele nu au dreptul sa participe cand noi nu putem sa batem nici Albania

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close