FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ajunge în Premier League? Ianis Hagi a impresionat scouterul unui club englez: "Se vede că are calităţi!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 14:43

Chiar dacă Viitorul a fost învinsă de CSU Craiova, 0-2, Ianis Hagi a impresionat prin evoluția sa.

Pelayo Moron Pendas, scouter la Fulham, a fost prezent pe "Ion Oblemenco" și a fost încântat de evoluția mijlocașului de 20 de ani de la Viitorul.

"Mi-a plăcut Hagi. Este un fotbalist foarte talentat. Chiar dacă s-a zbătut mult, fără a avea realizări, se vede că are calităţi! Îl ştiu şi pe Gică Hagi și îmi aduc aminte de meciurile lui din Spania. A fost un superstar.

Sper ca fiul lui să-i calce pe urme şi să avem din nou un asemenea talent pe care să-l ducem în fotbalul mare", a declarat Pelayo Moron Pendas pentru TV Telekom Sport.

După 6 meciuri, Fulham este pe locul 15 în Premier League, cu 5 puncte.

Citește și: Dezvăluiri despre situația lui Ianis Hagi la Viitorul! Ce șanse sunt să plece!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
237857943466621
Edy Barbu  •  23 Septembrie 2018, 20:41

ESTE MINCAT, MORT DACA PLEACA IN ANGLIA.aCOLO SE ALEARGA SE JOACA PE FORTA .nU ARE NIMIC DIN ASTEA NICI NU ALEARGA NICI FORTA. DOAR UN VIITOR RATAT.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Septembrie 2018, 20:16

De la... "Se vede ca are calitati" pana in Premier League este o cale pe care Ianis nu o va parcurge niciodata. Va fi, in continuare, fiul unui jucator care a stralucit, candva, dar... numai atat. Poate "taticu" i-a numarat si migiile trimise la adversar, driblingurile nereusite si... golurile pe care nu le-a dat!

firaldo
firaldo  •  23 Septembrie 2018, 18:48

Si ce anume l-a impresionat?Cand a cazut pe minge?Sau cand se tavalea la fiecare contact?Toate mingile pe care le-a jucat au fost pierdute,cu ce l-a impresionat pe ala?A fost de departe cel mai slab jucator de pe teren...nu aveti jena!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează