FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Al șaptelea jucător care pleacă de la ASA în această iarnă » A semnat deja cu noua echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 21:49

ASA Tîrgu Mureș s-a despărțit astăzi de atacantul Mircea Axente, care se afla în ultimele șase luni de contract.

Vîrful în vîrstă de 28 de ani va juca în prima ligă din Israel, la formația Maccabi Netanya, de pe ultimul loc, 10 puncte din 21 de meciuri.

Mircea Axente joacă la vicecampioana României din sezonul 2014-2015, cînd a marcat 3 goluri în Liga 1 în 23 de meciuri. În acest sezon, atacantul a înscris tot atîtea goluri, dar în 18 partide.

ASA TG. MUREȘ

Antrenor: Petre Grigoraș (nou)
Veniri: Ad. Mutu (liber), Țucudean (Charlton), M. Constantin (JS Suning), G. Matei (Clinceni), L. Buș (Dunărea Călărași), Ciolacu (liber), Sg. Muth (Gaz Metan)
Plecări: Hanca (Dinamo), Golanski (Gornik Zabrze), Bejan (Cracovia Krakow), Manolov (liber), Luis Pedro, Kortzorg (contracte reziliate), Mircea Axente (Maccabi Netanya)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
popescu13
popescu13  •  04 Februarie 2016, 13:20

Veniri mai slabe ca plecarile,o sa fie f. greu sa se califice in play-off. Daca se califica,vor juca si in functie de mersul procesului cu DNA-ul a primarului si a viceprimarului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează