FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alarma

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2007 00:00

Rednic a incercat sa descifreze jocul lazialilor. Impresionat de ofensiva, de mijlocasi, de Ledesma, antrenorul incearca sa fie optimist: "Nu-s de speriat! Ne putem califica". Mircea Rednic a urmarit-o live pe Lazio. In premiera. Miercuri seara, la 2-1 cu Panathinaikos, meciul de prezentare a romanilor de pe Stadio Flaminio cu Panathinaikos (2-1). Dupa ce a vazut la lucru adversarul cu care va da piept marti, in mansa intii a turului III preliminar din Champions League, antrenorul a revenit in tara ieri la prinz, iar de miine va pregati exclusiv confruntarea cu biancocelestii.

Prima impresie? "Lazio e o echipa buna, dar nu de speriat. Nu e Inter, nu e Juve, nu e Milan! Daca ii vezi cum stau in teren, cum paseaza, Lazio nu pare o formatie mare. Ai impresia ca joaca asa cum vrea. Dar cind accelereaza si se duc pe poarta, fotbalistii laziali dau gol!".

A doua impresie? "Italienii si-au creat multe ocazii, dar nu cred ca au folosit echipa de baza. Mijlocul e punctul lor forte. Pe la Ledesma trec toate mingile. Mauri e ofensiv, Pandev a inscris doua goluri si asta spune ceva, mai ales impotriva unei echipe ca Panathinaikos. Rocchi, vedeta lor, n-a jucat".

A treia impresie? "Lazio e peste Benfica! Daca sint mai tari ca noi? Pai, au fost capi de serie. Dar si noi avem sansa noastra si trebuie sa credem in ea. N-are de ce sa ne fie frica, avem doar de cistigat".
Iar Rednic a incheiat optimist: "Ne pregatim sa ne calificam!". El are 10 DVD-uri si CD-uri cu evolutiile italienilor: "sefii laziali au fost foarte amabili cu noi, ne-au oferit si DVD-ul partidei cu PAO, imediat dupa partida".

Dinu: "Putine puncte slabe"
Alaturi de Rednic s-a aflat si administratorul delegat al campionilor, Cornel Dinu. A fost al treilea meci al lazialilor pe care Mister l-a vazut live. "M-a impresionat profesionalismul lor. Pe banca au un adept al traditionalismului italian, Delio Rossi. Ledesma leaga tot jocul lor de pase, unul bazat pe automatisme. Totusi, adversarii nostri de marti au si puncte slabe pe care le-am semnalat si eu, si Mircea. Putine, asta e adevarul, dar ele exista! Trebuie sa le exploatam la maximum, asa au facut si grecii o perioada", a declarat Procuroru'.

Lazio - Panathinaikos 2-1 (2-1)
Au marcat: Pandev (23, 32) / N'Doye (29)
Lazio: Ballotta (Berni 38) - Scaloni (De Silvestri 25), Stendardo, Cribari, Zauri (Kolarov 39) - Behrami (Mudingayi 32), Ledesma (Baronio 33), Mutarelli (Manfredini 42), Mauri - Pandev (Delnero 25), S. Inzaghi (Tare 33). Antrenor Delio Rossi

    Ultimele informatii despre Lazio:
- Rocchi nu a jucat cu PAO. Golgeterul lazialilor (17 reusite sezonul trecut) se resimte dupa o mai veche accidentare la piciorul drept: "Am preferat sa nu risc, meciul cu Dinamo e prea important. cu romanii valoreaza cit doua sezoane".
- Argentinianul Ledesma s-a accidentat si a parasit terenul in minutul 33, insa italienii sustin ca va fi recuperat pina marti.
- Makinwa e incert. La fel si Siviglia. N-au evoluat cu grecii si nu se stie daca vor fi recuperati la timp pentru Dinamo.
- Fanii lui Lazio l-au admonestat verbal pe africanul lui Panathinaikos, N'Doye. Nu e prima oara cind galeria romanilor este acuzata de scandari rasiste. Daca UEFA se autosesizeaza, Lazio ar putea fi sanctionata drastic!
- Stefano Fiore ar vrea sa revina la Lazio, dar presedintele biancocelestilor, Claudio Lotito, nu agreeaza achizitionarea mijlocasului de 32 de ani.
- Cele mai ieftine bilete la meciul de marti costa 10 euro, aproximativ 32 RON. Acestea sint si in zona destinata fanilor romani. Mai sint tichete, in functie de tribuna, la 20, 40 si 70 de euro.dinamovisti.ro

75.000 de dolari este suma aproximativa pe care o va incasa fiecare dinamovist daca ros-albii elimina Lazio si ajung in grupele Ligii

"Sint dispus sa-i dau toate informatiile lui Rednic. Lazio si-a trimis secundul la Dinamo - Vaslui, dar s-a pacalit, ros-albii vor arata altfel la Roma"
Cristiano Bergodi


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează