FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Alarmă la CFR! Elevii lui Dan Petrescu strâng rândurile după înfrângerea cu UTA: „În ritmul ăsta, pierdem tot”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 07:29 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 17:27

CFR a fost învinsă pe teren propriu de UTA, scor 0-1, golul arădenilor fiind marcat de Ioan Hora (32 de ani), în minutul 75. Pentru elevii lui Dan Petrescu, acesta este al doilea eșec din sezonul actual al Ligii 1, primul fiind în etapa a noua, împotriva lui Gaz Metan Mediaș (1-2).

După meci, Andrei Burcă a tras un semnal de alarmă pentru returul cu AS Roma, din Europa League: „N-am băgat mingea în poartă! Nu se poate așa ceva, trebuie să tragem un semnal de alarmă. Anul trecut am făcut doar un egal în campionatul regulat, pe teren propriu. În rest, am avut 12 victorii. La golul lor, s-au invitat unii pe alții, iar cei de la UTA au profitat de această ocazie pe care au avut-o, așa cum facem și noi în Europa.

Și anul trecut am făcut meciuri bune în Europa. Am văzut că au câștigat cu 3-0, AS Roma pare o echipă foarte bună. Trebuie să ne dăm viața în Europa League, dar și în Liga 1, pentru că în ritmul acesta pierdem tot.

Adrian Păun: „Nu trebuie să căutăm scuze”

Totodată, Adrian Păun a declarat că nu găsește o explicație pentru ce se întâmplă la echipă și că nu va putea să doarmă după partidă: „Din păcate, e al doilea meci consecutiv pe care îl pierdem acasă. Suntem complexați, nu pot să înțeleg de ce, nu înțeleg ce se întâmplă. Trebuie să ne facem fiecare autocritica și să găsim o explicație. Suntem echipa campioană și nu trebuie să căutăm scuze. Avem un lot valoros, suntem jucători care știm ce ne cere Mister (n.r. - Dan Petrescu). Pur și simplu, nu înțeleg, nu vrea să intre mingea în poartă.

Cel puțin azi, am avut un ghinion teribil. Dar bravo lor. Până la urmă, tabela e importantă la final. Acum suntem afectați cu toții, suntem foarte supărați și noi, și suporterii noștri, pentru că nu eram obișnuiți să pierdem două meciuri consecutive acasă. La noapte o să ne uităm la meci, pentru că oricum nu putem să dormim, mai ales după o înfrângere”.

Cum își motivează Dan Petrescu jucătorii: „Ne-a spus că își rupe carnetul de antrenor dacă câștigăm”

Citește mai multe știri din Liga 1:

DINAMO. Vânătoarea de vrăjitoare în varianta PCH » Cine sunt vinovații, episodul 2: „Îi dăm 3 sfaturi lui Contra”

Răsturnare în cazul lui Florinel Coman! » Vești proaste primite de FCSB: ultimele estimări

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2276895488992502
Marius Francisc  •  23 Noiembrie 2020, 12:43

Ce atitudine Burca! Bravo!

andrei.f
andrei.f  •  23 Noiembrie 2020, 12:20

La ce joacă cfr se recomandă să evite meciul de joi cu rezervele Romei, mai bine se dă lovită de covid. E mai sănătos un 0-3 la masa verde decât un sac de goluri !

xdfausta
xdfausta  •  23 Noiembrie 2020, 09:56

CFR cLuj a jucat cu GMMedias si cu UTA Arad doua partide in care a aratat ca demareaza un proces de asamblarea a uniunii de echipe transilvanene.De ce a pierdut cu UTA?Raspunsul este dat de declaratia lui Petrescu:Är fi o minune sa castigam cu UTA".CFR isi pregateste metodic "reciprocitatile pentru sfarsitul campionatului cand vom vedea la fruntea clasamentului intrajutorari intre cele 3 echipe ardeleano-banatene.Totul pentru indepartarea Craiolgutei si a WECESEBELEI de la partea superioara.Totul si absolut orice pentru 3 echipe non-sudiste in frunte!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează