FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-RAPID, 17.09.2011, LIVETEXT GSP.RO

Alarmă la Rapid » Eliminat la Piatra Neamţ, Lucescu ar putea privi din tribună derby-ul cu Dinamo!

Răzvan Lucescu ar putea vedea din tribună meciul Dinamo-Rapid, din etapa cu numărul 7
Răzvan Lucescu ar putea vedea din tribună meciul Dinamo-Rapid, din etapa cu numărul 7

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 14:34

Ultimele minute ale partidei jucate de Rapid la  Piatra Neamţ (2-1) au fost urmărite de Răzvan Lucescu din tribună, acolo unde a stat alături de preşedintele Dinu Gheorghe şi cei cinci stewarzi care le asigurau protecţia. Eliminarea dictată de arbitrul Unimătan împotriva sa poate avea efecte extrem de importante pentru Rapid.

Dacă membrii Comisiei de Disciplină de la LPF vor judeca la fel ca la precedentele două eliminări de antrenori din Liga 1, Gigi Mulţescu şi Ionuţ Popa, şi îl va penaliza cu două etape de suspendare, atunci Răzvan Lucescu nu va putea sta pe bancă la derby-ul din Ştefan cel Mare, Dinamo-Rapid.

Giuleştenii dispută următorul joc pe teren propriu, cu FC Braşov, în weekend-ul de după meciurile cu Luxemburg şi Franţa, după care se deplasează pe terenul dinamoviştilor. Dinamo evoluează în etapa a 6-a la Vaslui.

Vezi AICI imagini de la Ceahlăul-Rapid 1-2, inclusiv eliminarea lui Răzvan Lucescu.

După cinci etape, Dinamo se află pe primul loc, cu 15 puncte din tot atîtea posibile, în timp ce Rapid este pe poziţia secundă cu 12 puncte.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
shumi.gol
shumi.gol  •  30 August 2011, 02:06
Postat de suiac pe 29 August 2011, 16:38

Acum sta si Lucescu junior in colivia aia , asa cum ne-a dus el pe noi cu nationala in urna a 4 a valorica. Sa ramana acolo , pana revenim si noi in urna a 3 a .

Cine era selectioner cand ne-au batut Lituania si Austria si de-abia am batut Feroe? Nu cumva marele antrenor-barbugiu piturca?

nedetheo
nedetheo  •  29 August 2011, 21:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Scarbosi fani*(scuzele de rigoare)

aldo_m
aldo_m  •  29 August 2011, 20:18

romul frustrat sau asa trebuie sa arate un rom IN CUSCA , ma lucescule ai avut nationala pe mana si tu al chemai pe mara pe surdu pe coman tu la cata degradare ai adus tarii ar trebui sa nici nui te vezi PAI TU AL CHEMAI PE MARA SI APOI SPUNEAI CA TARA N-ARE TALENTE CA SANTEM O TARA DE DOI LEI cu siguranta te gandeai la VALOAREA TA pe care acum FIERBI SA DEMONSTREZI CA O AI ,fara vama care mai cumpara arbitrii n-ai fi NIMIC doar un complexat plin de ura si neputinta

Vezi toate comentariile (23)
Comentează