FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - STEAUA, AZI, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

S-a pus preţ pe capul Stelei! » 13.000€!

Florin Dan, Dan, Alba Iulia
Florin Dan, Dan, Alba Iulia

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Acuzaţi de Iancu şi de Stoichiţă că s-au predat etapa trecută în faţa CFR-ului, jucătorii Unirii Alba Iulia au fost anuntati chiar înaintea meciului de azi că pot lua o primă-record. Şefii Unirii au anunţat înaintea meciului că vor plăti recompense financiare de 13.200 de euro pentru fiecare titular.
Vezi video cu antrenamentul Steoei la Rîmnicu Vîlcea! (video)

Plouă cu bani la Alba Iulia! Meciul cu Steaua a deschis larg buzunarele acţionarilor, care i-au anunţat ieri pe jucători, într-o şedinţă-fulger la vestiar, că vor fi plătiţi regeşte pentru a lua 9 puncte din următoarele 3 partide, cu Steaua, Oţelul şi Dinamo: 6.000 de euro pentru fiecare titular! La aceştia se adaugă 7.200 de euro de fiecare om, bani ce reprezintă restanţele la primele de joc acumulate pînă în prezent! "Cum de vin banii tocmai acum? Am avut meciuri decisive cu contracandidate la retrogradare şi nu au suplimentat primele!", s-a mirat unul dintre jucători.

"Plătim pe loc!"
Acţionarul Marian Sarmeş susţine că banii nu provin de la contracandidatele Stelei, CFR, Urziceni, Timişoara sau Vaslui: "Nu jucăm pe banii altor echipe. Aveam aceşti bani în cont". Şeful de la Unirea a mai precizat: "Dacă luăm cele 9 puncte vizate, vom plăti totul imediat. Ultimele două etape le analizăm separat din punct de financiar. Însă dacă din aceste trei întîlniri vizate luăm doar 6 sau 7 puncte, nu plătim nimic". Alba Iulia este pe ultimul loc în clasament, cu 7 puncte de recuperat pînă la locul 14.

S-a întors roata
Primele uriaşe pe care joacă Alba Iulia contra Stelei creează bănuiala că banii ar fi propuşi dinspre CFR Cluj, grupare cu care Unirea e în relaţii foarte bune. Mai ales că şefii au anunţat această primă înaintea meciului cu Steaua şi nu înaintea celui cu CFR, disputat etapa trecută. Asta ar însemna că gruparea din Ghencea ar ajunge o victimă a "indirectelor", după ce, în anii trecuţi, Gigi Becali a oferit chiar public recompense pentru adversarele rivalelor. Regulamentul s-a schimbat de atunci şi prevede retrogradarea formaţiei care le promite bani jucătorilor altui club.

"Vrem să-i stimulăm pe jucători pentru că mai credem în salvarea de la retrogradare"
Marian Sarmeş, acţionar Alba Iulia

"Mai sînt încă 5 partide. Dacă vom cîştiga 4 dintre acestea, scăpăm de retrogradare. Eu tot mai sper"
Blaz Sliskovici, antrenor Alba Iulia

600 de euro au luat titularii Unirii pentru egalul cu CFR din tur, scor 1-1

900 de euro
este prima obişnuită de victorie la Alba Iulia

0 victorii are Alba Iulia în faţa Stelei. În cele 4 meciuri disputate între cele două echipe au fost două succese ale bucureştenilor şi două remize

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
 •  02 Mai 2010, 13:15
Postat de corneliu90 pe 01 Mai 2010, 11:30

Si de ce ne-ar surprinde,CFR are antecedente,a premiat alte echipe cand erau in Liga 2.Si dupa cazul Valiza,mai ca iti venea sa plangi cand ii vedeai la TV cum pozau ei in oameni drepti,corecti si morali. Mi-e scarba de Cluj de CFR de oamenii de acolo.

Si noua ne e scarba de tine si de oamenii ca tine!!! Nu vorbiti de fenomenul fotbal ci tot timpul de altceva:blaturi, aranjamente, furtisaguri!!! Aveti, in partea aceea de tara, o natura bolnava!!! Aveti impresia ca toata lumea fura, daca voua va place sa furati!!! Traiesc in Cluj de 40 de ani si nimeni nu m-a furat niciodata, am fost in sud de cateva ori si am fost tepuit!!! Sunteti bolnavi cu capul!!! Aici ar trebui sa vorbim de fotbal, nu de mizerii!!! Hai draga cfr!!!

 •  02 Mai 2010, 13:09
Postat de pe 01 Mai 2010, 14:36

Asa niste ipocriti nu vezi in fecare zi! Astia de la Cluj se dau mai albi ca zapada si mai lipsti de pacate ca un nou nascut. Sa se schimbe numele orasului in Los Angeles! E aceasi ipocrizie pe care o etaleaza si "politicul" in frunte cu chiorul si lindicul principesei! Mai ieri tipau ca din gura de sarpe si aratau "consternati" cu degetul la oier si acum sint de zece ori mai rai ca el. Asta e tupeu nu gluma, tupeu sanatos, marinaresc!

Hotul striga "hotii" !!! CFR este o echipa corecta , daca ar avea cineva cel mai mic indiciu ca nu e asa, atunci sa te tii!!1

mich
mich  •  01 Mai 2010, 23:43

... mai revedeti odata filmul pe Youtube: CFR 7-1

Vezi toate comentariile (40)
Comentează