FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // UPDATE La fel ca Papeau! Noi detalii despre accidentarea lui Albion Rrahmani » Anul 2023 e încheiat pentru atacant

Albion Rrahmani. 
Foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Albion Rrahmani. Foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de , - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 19:49 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 19:49

Atacantul kosovar al celor de la Rapid, Albion Rrahmani (23 de ani), a ieșit accidentat în meciul câștigat de naționala sa pe terenul Andorrei, scor 3-0, în preliminariile EURO 2024. Acesta a suferit o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la nivelul gleznei drepte și va lipsi de pe teren o perioadă îndelungată. 

Titular în premieră în atacul naționalei din Kosovo, Albion Rrahmani a suferit o accidentare gravă în victoria din deplasare cu Andorra, scor 3-0. Acum, el a aflat verdictul: fractură de peroneu și ruptură la nivelul ligamentelor ale gleznei drepte. 

UPDATE. Rapid a anunțat că Rrahmani nu mai joacă în 2023

Așa cum a informat GSP, Rrahmani nu va mai juca în 2023. Anunțul oficial a fost făcut de Rapid, pe contul de Facebook al clubului.

Într-un moment excelent, atât pentru el, cât și pentru Rapid, anul unuia dintre cei mai buni atacanți din țară s-a încheiat. Rapid nu se va mai putea baza pe aportul lui Albion Rrahmani, cel mai bun marcator al clubului, până la începutul lui 2024. În urma investigațiilor făcute astăzi, accidentarea atacantului nostru s-a dovedit destul de gravă. 

"Lewa" a debutat ca titular la naționala Kosovo chiar în meciul cu Andorra, din preliminariile Campionatului European. O seară ce trebuia sa fie perfectă pentru Albion s-a transformat într-una tristă, după ce, în minutul 65, a fost faultat de un adversar, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul pe targă. 

Adus de urgență cu un charter, pus la dispoziție de club, Albion a efectuat imediat investigații medicale, în urma carora diagnosticul a fost fractură echivalentă bimaleolară dreapta (fractură de peroneu). Acest rezultat înseamnă cel puțin trei luni în afara terenului pentru golgheterul Rapidului, acesta punctând de 6 ori în cele 7 meciuri jucate în alb-vișiniu. 

Rrahmani va fi operat luni, de către Vlad Georgeanu, unul dintre cei mai buni medici specialiști în Ortopedie din țară, cel care l-a refăcut și pe Jayson Papeau, într-un timp mai scurt decât se preconiza inițial. Suntem 100% alături de Albion, caruia îi vom oferi toate condițiile și sprijinul, și suntem siguri că va reveni mult mai puternic pe teren!

- comunicat Rapid

Știrea inițială: Albion Rrahmani, atacantul Rapidului, nu mai joacă în anul 2023

Surse GSP informează că atacantul Rapidului a suferit o fractură a peroneului, precum și o ruptură a ligamentelor gleznei drepte, iar șansele ca acesta să mai evolueze în 2023 sunt nule. 

O accidentare asemănătoare a suferit Jayson Papeau (27 de ani), extrema giuleștenilor. Francezul s-a accidentat la glezna stângă pe 8 octombrie 2022, în egalul de pe teren propriu cu FC Botoșani, 1-1. El a revenit pe teren abia în februarie 2023, adică după o pauză de peste 3 luni. 

Albion Rrahmani va fi operat luni, 16 octombrie. Rapidiștii speră că acesta va reveni după vacanța de iarnă, care se încheie la finalul lunii ianuarie. 

Albion Rrahmani a revenit în România vineri seară

Albion Rrahmani a revenit în România vineri seară. El a oferit mai multe declarații din scaunul cu rotile. 

„Voi avea o altă serie de teste și voi vedea ce trebuie să fac. Sper să mă reîntorc pe teren cât mai repede posibil. Le promit tuturor fanilor Rapidului că voi reveni mai puternic ca niciodată! A fost un moment groaznic. Doare foarte tare, mai ales că este prima mea accidentare.

Este foarte greu pentru mine. Am avut un început bun la Rapid. Sper ca echipa să câștige toate meciurile și să nu-mi simtă lipsa”, a spus Rrahmani, potrivit Orange Sport.

Atacantul kosovar a avut un mesaj și pentru Dan Șucu. Finanțatorul Rapidului a pus la dispoziție un avion pentru a-l aduce la București: „Îl respect enorm, e un sentiment foarte plăcut. A vrut să vin cât mai repede, să merg la cei mai buni medici și să văd ce am. Vreau să-i mulțumesc! E important că am și familia lângă mine”.

VIDEO. Golurile marcate de Albion Rrahmani în Rapid - CFR Cluj

Citește și: 

„Pariul” lui Daniel Pancu, după prima victorie pe banca României U21: „Jucător rar! Reprezintă viitorul fotbalului românesc”

Transfer incredibil în România! „M-au cumpărat pe un vagon de tablă!” + poveste genială cu Ioanițoaia: „Nu se poate, domne! Cum, ochelaristul?!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  16 Octombrie 2023, 17:35
Postat de fibra pe 14 Octombrie 2023, 15:56

Imi pare rau de ce a patit acest jucator ce parea ca are un viitor frumos,chiar daca la un moment dat a zis ca e vultur.

Un prost parvenit.

istet10
istet10  •  16 Octombrie 2023, 17:35
Postat de balderis pe 16 Octombrie 2023, 14:57

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  16 Octombrie 2023, 14:57
Postat de istet10 pe 14 Octombrie 2023, 20:15

Daca era super jucator era in nationala Elvetiei sau a altei tari vestice.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează