FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alcenat are obiective mari la Steaua: "Vreau să ajung în Ligă şi să joc cu Real Madrid!"

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2015 00:00

Primul transfer oficial din această vară, Jean Sony Alcenat, spune că se simte excelent la Steaua şi că obiectivul principal e să ajungă în grupele Champions League

După două zile de antrenamente sub comanda lui Mirel Rădoi, fundaşul dreapta Jean Sony Alcenat și-a prezentat primele impresii la noua sa echipă: "Am venit la Steaua, o echipă mare din România. Îi cunosc bine pe cei de aici, am venit să muncesc şi să-mi cîştig locul în primul 11. Ştiu că o să fie greu, dar pentru asta ne antrenăm în fiecare zi. Mirel Rădoi este o persoană foarte potrivită, împreună cu el trebuie să ne îndeplinim ţelurile fixate. În primul rînd, îmi doresc foarte mult să ne calificăm în grupele Champions League, apoi vom vedea ce putem scoate. Odată calificaţi în grupe, îmi doresc să joc cu Real Madrid pe Bernabeu!".

Alcenat îi cheamă în Ghencea şi pe alţi jucători ai Petrolului: "Sper să vină şi Tamuz, Teixeira, dar şi Pecanha la Steaua pentru că aici este o echipă uriaşă! Acum, cu Guilherme mă înţeleg cel mai bine, am jucat împreună la Petrolul și vorbim amîndoi portugheza".

"N-am apucat să-mi dau seama care sînt diferenţele între Steaua şi Petrolul pentru că am venit de prea puţin timp"

"Steaua are nişte suporteri minunaţi, sper să vină alături de noi la stadion pentru că atmosfera e altfel cu ei în tribună"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1429283900726653
Niculae Blaga  •  14 Iunie 2015, 10:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1429283900726653
Niculae Blaga  •  14 Iunie 2015, 10:21

CAT II MAI *** MAI GSP-IISTILOR *** *** MA PUTETI BLOCA DAR AFARA DIN ROMANIA NU MA PUTETI DA FRUSTATILOR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1429283900726653
Niculae Blaga  •  14 Iunie 2015, 10:12

GSP-ISTI SATELISTI NORMAL DUPA 86 A-TI AUZIT DE ROMANIA GUADALAHARA 70 HAGI NU=I AJUNGE NICI MACAR LA JAMBIERELE LUI DOBRIN DESI GASCANUL JUCA CU JAMBIERELE LASATE UN SINGUR FOTBALIST PLINGEA DUPA O INFRINGERE -SE NUMESTECORNEL DINU MARE RESPECT

Vezi toate comentariile (3)
Comentează