FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - ASTRA

Alegerile o duc pe Steaua în Ghencea! » Echipa lui Reghecampf revine pe arena ei tradiţională

Jandarmii vor păzi buletinele de vot luni, cînd Steaua o va întîlni pe Astra
Jandarmii vor păzi buletinele de vot luni, cînd Steaua o va întîlni pe Astra

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 12:01

Steaua - Astra nu se va juca pe Naţional Arena din cauza Jandarmeriei, care a anunţat că aproape toate efectivele ei sînt ocupate cu alegerile parlamentare.

Deşi şi-au dorit ca meciul de luni seară cu Astra să se joace pe Naţional Arena,considerînd că e un derby care trebuie tratat ca atare, steliştii au anunţat ieri LPF că partida se va juca pe Ghencea. " Steaua a trimis o solicitare către ALPAB, dar a renunţat între timp! Din punctul nostru de vedere, partida se putea juca fără nici un fel de probleme pe Arena Naţională", au precizat surse din cadrul ALPAB, cei care administrează stadionul.

Jandarmeria: "Nu sînt efective"
Gazeta a aflat motivul pentru care oficialii stelişti au fost obligaţi să mute meciul de pe Arena Naţională în Ghencea. Cum pe 9 decembrie în România au loc alegerile parlamentare, toate efectivele Jandarmeriei sînt angrenate în asigurarea pazei şi protecţiei tuturor secţiilor de vot.

Apoi, pe 10 decembrie, chiar în ziua meciului Stelei cu Astra, jandarmii se vor ocupa de paza buletinelor electorale care vor ajunge din toate secţiile la Biroul Electoral Central. "Jandarmeria Bucureşti nu avea personal pentru a asigura ordinea la un meci la care ar fi participat poate 50.000 de oameni", a motivat Jandarmeria.

Şi managerul general Mihai Stoica a anunţat ieri că partida se va juca în Ghencea, făcînd un apel către toţi suporterii roş-albaştri. "Luni jucăm în Ghencea! O victorie ne-ar duce la zece puncte de locul doi. Ar urma inevitabil titlul 24. Haideţi să umplem Templul pînă la refuz, să le arătăm tuturor cine sîntem! Aşteptăm şi provincia, e ultimul meci acasă al gladiatorilor în 2012!" a fost mesajul postat pe facebook de MM. Biletele pentru meciul cu Astra se vor pune în vînzarea începînd de vineri la casele din Ghencea.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (19)
cosmin911
cosmin911  •  05 Decembrie 2012, 15:58
Postat de bluearth pe 05 Decembrie 2012, 15:30

mergeti ba pe "templu" lui peste,va cheama mimi gornistul sa va bucurati de infrangerea in fata astrei

Crezi ca ne numim CFR ca sa o luam pe coaja de la Astra acasa? :)))

bluearth
bluearth  •  05 Decembrie 2012, 15:30

mergeti ba pe "templu" lui peste,va cheama mimi gornistul sa va bucurati de infrangerea in fata astrei

valyomanyd
valyomanyd  •  05 Decembrie 2012, 14:56
Postat de luciansj pe 05 Decembrie 2012, 14:52

Ghena ? Spartani ?

:)))) Ghena e tot la voi !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează