FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alertă! După plecarea lui Luchin, Dinamo mai pierde un fundaş de la antrenamente: Durimel s-a accidentat

Durimel a fost adus gratis în vară, după ce campionatul trecut jucase la CS Severin
Durimel a fost adus gratis în vară, după ce campionatul trecut jucase la CS Severin

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 ianuarie 2014 00:26

Titular cert în urma plecării lui Luchin, Durimel s-a accidentat după primele antrenamente şi Stoican încearcă să mai aducă un apărător.

Nori negri în Antalya pentru dinamovişti. După ce a devenit sigur de postul său în primul "11" prin plecarea lui Luchin la Botev Plovdiv, Alexandre Durimel s-a ales cu o întindere musculară după primele două antrenamente ale roş-albilor, iar de ieri a intrat într-un program de recuperare.

"Cîinii" au intrat în alertă, întrucît problemele sînt destul de serioase în cazul francezului, care nu-i la prima "ispravă" de acest fel. Nu va juca duminică, în primele meciuri ale stagiului, dimineaţa cu FK Qarabag şi după-amiază cu Rubin Kazan.

Necazurile medicale ale lui Alexandre îl fac pe Stoican să se gîndească la o achiziţie în zona centrală a apărării. Doar că şefii vor ca Flavius să se descurce cu ce are la dispoziţie în momentul de faţă.

Mai sînt tratative pentru aducerea lui Mădălin Puţintelu, 16 ani şi 9 luni, dar tînărul de la Dunărea Calafat nu poate fi o soluţie pentru retur.

4 stoperi are la dispoziţie Stoican în acest moment: Durimel, Grigore, Asanovici şi Nedelcearu

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Atalanta îi plăteşte pe "cîini"
Jucătorii roş-albilor îşi vor încasa o parte din salariile restante, care vor intra pe cardurile individuale, întrucît Atalanta Bergamo urmează să achite a doua rată din plata pentru Constantin Nica. Italienii mai au de virat 700.000 de euro din suma totală de 1,6 milioane de euro, iar o parte din bani va fi folosită ca să se ajungă la zi cu contractele.

"Voi reveni cu o mare ambiţie"
Marius Alexe (23 de ani) a fost operat ieri la Istanbul, ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stîng, iar intervenţia a fost de succes. "Acum încep o perioadă delicată, dar voi face recuperarea şi voi reveni pe teren cu multă ambiţie. Mulţumesc doctorilor de la Acibadem", a comentat atacantul care revine din vară, la pregătiri, alături de "cîini", după ce în toamnă a jucat la Sassuolo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
dash.berlin
dash.berlin  •  02 Februarie 2014, 00:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pe cine intereseaza echipa asta?

cainerrosu
cainerrosu  •  16 Ianuarie 2014, 21:30

CE NE FACEM ???????? BUBA ERA SI ESTE PE CENTRUL ECHIPEI ! DE LA FUNDASII CENTRALI LA (GRIGORE, DURIMEL) MIJLOCASUL INCHIZATOR ( THICOT) SI MIJLOCASUL DE CREATIE ( ELTON), Dinamo are mari probleme ! Tare sunt curios sa vad ce formule de echipa va alinia Stoican in amicale ???????

neuer1606
neuer1606  •  16 Ianuarie 2014, 14:21
Postat de unico_biancorossi pe 16 Ianuarie 2014, 12:05

bun, vin banutii la baieti : 700.000 de oi_ro pe nica si 850.000 de oi_ro pe cei doi ciudati din bulgaria. uite asa se ajunge la zi cu salariile si alte plati curente, deloc neglijabile. 250 de mii de oi_ro trebuie dati numai la cs dinamo, tot pentru nazbatiile din trecut ale cuplului de trista amintire, badea-borcea.

Salutare Cristi, as vrea sa te intreb ceva despre Dinamo, te contactez pe profilul vechi de pe mysport???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează