FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alertă în atac! » Dinamo a rămas în avanposturi doar cu Kamil Bilinski

Thomas a fost adus gratis vara trecută, de la defuncta CS Severin
Thomas a fost adus gratis vara trecută, de la defuncta CS Severin

Articol de - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 00:29

Thomas s-a accidentat şi e posibil să rateze toată pregătirea de vară, astfel că Stoican îl are la dispoziţie doar pe vîrful polonez.

Nici nu a început bine pregătirea pentru noul sezon că a şi picat la datorie primul dinamovist. La un antrenament de rutină, Joel Thomas s-a accidentat grav la genunchiul drept.

După primul control al staff-ului medical din Ştefan cel Mare, francezul va rata tot cantonamentul de acumulare fizică de la Săcele şi pleacă de urgenţă, joi, la clinica Acibadem din Turcia, pentru un control amănunţit.

În funcţie de ce vor spune medicii turci, este posibil ca accidentarea lui Thomas să necesite o intervenţie chirurgicală şi astfel să rateze şi al doilea cantonament al verii, cel din Anglia!

N-au marcator
Dacă pentru Thomas situaţia e gravă, pentru Flavius Stoican e disperată! În acest moment, în lotul "cîinilor" mai există un singur vîrf veritabil, apt, polonezul Kamil Bilinski, 26 de ani. Asta în condiţiile în care împrumutul lui Ţucudean de la Standard a expirat, iar belgienii n-ar mai vrea să-l lase din nou pe George la Dinamo în aceleaşi condiţii.

O variantă pentru atac ar mai putea fi Marius Alexe, 24 de ani, care este spre sfîrşitul recuperării după ruptura de ligamente ce l-a ţinut tot anul 2014 departe de gazon şi al cărui împrumut la Sassuolo a expirat.

Însă, din păcate pentru "cîini", Alexe şi-a făcut publică dorinţa de a evolua în continuare în străinătate şi chiar preşedintele Constantin Anghelache a declarat că se caută variante în străinătate pentru un nou transfer al lui Alexe.

15 meciuri fără gol a adunat Thomas în sezonul trecut de Liga 1

2 goluri a marcat Thomas în tricoul lui Dinamo, în meciul de Cupă cu Chindia Tîrgovişte (L3)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Thicot vrea acasă
Directorul sportiv al "cîinilor", Cristian Bobar, a dezvăluit dorinţa stoperului francez Steven Thicot, 27 de ani, de a pleca de la Dinamo. "Thicot vrea să-şi găsească o echipă în Franţa, la el acasă. Pînă la lămurirea situaţiei, el rămîne fotbalistul lui Dinamo. Va participa la programul normal de pregătire imediat ce se va întoarce în România, după ce a fost scutit cîteva zile", a declarat Bobar pentru Dolce Sport.

INBOX
- Patronul Ionuţ Negoiţă, s-a deplasat ieri în cantonamentul de la Săcele pentru a-i vedea la lucru pe jucători.
- Claudiu Niculescu a refuzat oferta celor din Ştefan cel Mare de a antrena Dinamo II, în Liga a 3-a, motivînd că doreşte să pregătească o echipă din "A" sau "B".
- Steliano Filip este în cantonamentul de la Săcele, dar încă se antrenează separat pentru a nu forţa o recidivă după ce a stat în afara terenului o lună din cauza unei fracturi de maleolă, la glezna dreaptă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:04
Postat de bamse1901 pe 18 Iunie 2014, 15:33

personal mi-a placut cat de cat Pap N`Dow

n'daw. mie nu mi-a placut.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:03

bun articol, joel, out ! dinamo are 7-8 tineri mult mai buni in atac decat acest francez indolent si inutil.

agentul0007
agentul0007  •  19 Iunie 2014, 15:16

JOEL AR FI UN ATACANT BUN ,DAR II PLACE SA TINA MINGEA FF MULT SI O PIERDE .DIN CAUZA ASTA TOTI SUPORTERII NU PREA IL MAI AGREEAZA ,SA IL INVETE CINEVA CA FOTBALUL SE JOACA IN 11 NU DE UNUL SINGUR

Vezi toate comentariile (24)
Comentează