FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Alex Chipciu regretă că a jucat la CFR: „O perioadă neagră. Șumudică mi-a zis, dar nu am ascultat”

Alexandru Chicpiu
Alexandru Chicpiu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2022 11:50 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 12:06

Alexandru Chipciu (33 de ani) a vorbit pentru prima dată după plecarea de la CFR Cluj.

După doi ani și jumătate petrecuți la CFR Cluj, Alexandru Chipciu s-a despărțit miercuri de campioana României, semnând cu marea rivală, U Cluj.

MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 5 » Stadionul Farul: bine cu organizarea, defectuos la food-court și interacțiunea cu fanii
STADIONUL FARUL
MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 5 » Stadionul Farul: bine cu organizarea, defectuos la food-court și interacțiunea cu fanii

Mijlocașul a vorbit despre perioada petrecută în Gruia, pe care o regretă. Acesta a dezvăluit și că a fost sfătuit de Marius Șumudică să nu semneze cu CFR, dar l-a ignorat pe tehnician.

A fost o perioadă neagră. Cu Edi Iordănescu a fost foarte bine, am jucat, am marcat. Și cu Marius Șumudică. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, a câștigat patru campionate. Nu vreau să intru în polemici. 

Marius Șumudică mi-a zis să nu mă întorc în România la rivală, dar nu am ascultat. Când eram eu la Steaua (n.r.- FCSB), rivalitatea cu CFR Cluj nu era așa mare”, a declaat Alex Chipciu potrivit as.ro.

Alexandru Chipciu a adunat 76 de apariții în tricoul celor de la CFR Cluj, pentru care a contribuit decisiv la 11 goluri: de 6 ori a înscris, de alte 5 ori a oferit ultima pasă.

Cea mai bună perioadă a avut-o la FCSB, 169 de meciuri, 34 de goluri, 38 de pase decisive și 3 titluri.

Chipciu a semnat cu U Cluj

Chipciu a rămas la Cluj, acolo unde va juca pentru nou-promovata „U”. „Sunt fericit că am semnat cu Universitatea, o echipă frumoasă, cu tradiție și mulți suporteri”, i-a spus Chipciu reporterului GSP.ro Eduard Apostol.

U Cluj i-a mai adus în această vară pe Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia), Florin Purece (Farul) și Laurențiu Brănescu (Farul)

VIDEO Imagini din cantonamentul lui CFR Cluj în Austria

Citește alte știri din Liga 1:

Universitatea Craiova, buget de titlu » Ce sumă a pregătit Mihai Rotaru: „Nu luăm în calcul să vindem vreun jucător”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Universitatea Craiova, buget de titlu » Ce sumă a pregătit Mihai Rotaru: „Nu luăm în calcul să vindem vreun jucător”
L-au convins pe Becali! » FCSB a adus 4 „tricolori” de la România U19
FCSB
L-au convins pe Becali! » FCSB a adus 4 „tricolori” de la România U19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  27 Iunie 2022, 22:48
Postat de jabs pe 27 Iunie 2022, 15:25

Ai dreptate, nu trebuie angajati la cefereaua decat fosti arbitrii si alti ciumegi. De ce nu spui nimik despre Tucudean si altii care si au facut datoria ?????? Sunteti penibili

Țucudean își merită banii cu prisosință. A fost și ramane un model de profesionist desăvârșit care nici nu se poate compara cu o loază precum kipciu. Țucudean, a luptat, s-a bătut pentru binele echipei, a dat goluri, a fost ce trebuie. Fecesebistu kipciu stătea ca o lipitoare de ani buni, mufat la finanțele clubului și acum își dă arama pe față. Urât caracter.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  27 Iunie 2022, 22:24
Postat de vivi.napoca1_ pe 27 Iunie 2022, 16:41

Pai,eu nu o sa înțeleg niciodată cum poți face în fotbal un contract pe ani de zile de 40000Euro ,și tu trebuie sa dai bani aceștia indiferent de evoluțiile bune sau rele sau chiar stand be banca de rezerve !? Unde este sa zic asa ajutorul reciproc, în orice domeniu din lume eu dacă ma angajez și nu fac nimic cum pot sa fiu plătit!? Este o enigma și o bătaie de joc la cei care lucram cinstit și dacă avem mici abateri ,sau nu lucram decât în dorul leli a 2- a zi suntem demiși! Eu sant ardelean nu vreau sa jignesc pe alții dar în primul rand Chipciu nu trebuia sa se lege de contractul mare pe care îl avea și sa zică ca pt. el primează fotbalul !? Acum poate ca a făcut ceva compromisuri dar rămâne întrebare de caracter ,totuși te uiți în oglinda ,în buletin și judeci zic eu " ardeleneste" ! cu capul cu inima cu ce vrei tu dar realist ,timpul trece peste toți!

Știe marian copilu...

doctorsean
doctorsean  •  27 Iunie 2022, 20:21
Postat de legio.sud pe 27 Iunie 2022, 17:21

irr78 : un băiețaș fără scoala apare aici folosind cuvinte doar de el auzite la periferia clujului unde exista atâta Civilizație și o celebra groapa de gunoi “*** “ … el se lauda cu ce au construit acum 115 ani cei care ii asupreau pe străbunici lui , subțirel , subțirel …

*** *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează