FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alex Curtean despre plecarea sa şi a lui Srgian Luchin: "Aveam cele mai mari salarii de la Dinamo, se impuneau transferurile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 ianuarie 2014 17:36

Alex Curtean, noul mijlocaş al lui Botev Plovdiv, a vorbit despre plecarea sa de la Dinamo.

"Îmi pare rău că n-am avut mai multe reuşite. Asta este viaţa, am făcut pasul spre o altă echipă. Am vorbit cu Moţi, mi-a explicat cum stau lucrurile în Bulgaria. Am rămas impresionat de ce am găsit aici. Nu mă aşteptam să fie condiţii aşa bune aici.

Normal, salariul e mai bun decît la Dinamo. Pot să spun că e chiar mult mai bun. Toată lumea ştie că eu şi Luchin aveam cele mai mari salarii la Dinamo, mult peste cele ale colegilor, aşa că se impuneau aceste transferuri. Nici noi nu aşteptam să fie aşa rapidă plecarea, dar mergem mai departe", a spus Alex Curtean la Fotbal Club, la DigiSport 1.

...despre Dinamo: "Sincer, cred că poate termina în primele 3-4 echipe. Campionatul a cam slăbit, se reuşeşte foarte mult prin atitudine"

Cîte 12.000 de euro pe lună primeau Luchin şi Curtean la Dinamo

1 milion de euro va primi Dinamo pentru transferul celor doi la Botev Plovdiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
polistul68
polistul68  •  13 Ianuarie 2014, 13:18
Postat de protech pe 11 Ianuarie 2014, 20:18

hai sa fim seriosi , mari fotbalisti amandoi... luchin se plimba pe teren si are grija sa nu isi strice freza iar curtean cand bate cornere sau lovituri libere se stie ca o da in randu 14 locu 2. despre ce tot vorbim atat. salariile mari era nejustificate luand performantele individuale ale celor 2. f mercenari nu au fost dar nu joaca, mai ales curtean .

Eu zic ca gresesti putin. Cel putin in cazul lui Luchin. El a venit din psotura de titular...cu cine a jucat luchin in aparare ? primele 5 etape, a fost o nebunie, cu acest Asanovici, care e putin paralel...apoi, in ultimele 5-7 etape nu a mai jucat, l-au fortat sa plece, ca are salarul mare. Daca Dinamo vrea sa faca performante anu viitor, si se bazeaza pe Grigorie, Durimel si Asanovici in aparare, e clar ce performnate vrea.

polistul68
polistul68  •  13 Ianuarie 2014, 13:12
Postat de cainerau1953 pe 12 Ianuarie 2014, 16:48

Din cate vad pe mediafax Celeban vine la noi in locul lui Luchin, un fundas peste acest frezat cu mult !!! in locul lui Curtean, Eric era numai bun dar sa dus la camile pt un pumn de galbeni, in loc sa ramana alaturi de familia lui aici care este stabilita in Bucuresti............in plus putea sa-si i-a cetatenie romana si sa joace pt nationala noastra !!!

1 . Lui Eric nu ia propus nimeni cetatenia romana....asa ca omul s-a saturat, si aplecat sa joace pe bani adevarati, ca viata de fotbalist e scurta. Sunt ferm convins ca daca erai in locul lui, faceai la fel. 2. Frezatul ala de Luchin, a venit la Dinamo din psotura de titular al nationalei, dupa o serie de meciuri f bune in EL, cu timisoara. Ce ati reusit voi sa faceti cu el acolo, s-a vazut. Luchin va revenii la forma sa, va reveni si la nationala, si nu va "muri" la bulgari. 3. Celeban e un fundas f bun,dar a dat goluri multe cu Timisoara , Botosani si Chiajna... P.S. NU i contest calitatile lui Celeban , dar daca dai gol cu capul din faza fixa, 75% e gresala de marcaj.

cainerau1953
cainerau1953  •  12 Ianuarie 2014, 16:48

Din cate vad pe mediafax Celeban vine la noi in locul lui Luchin, un fundas peste acest frezat cu mult !!! in locul lui Curtean, Eric era numai bun dar sa dus la camile pt un pumn de galbeni, in loc sa ramana alaturi de familia lui aici care este stabilita in Bucuresti............in plus putea sa-si i-a cetatenie romana si sa joace pt nationala noastra !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close