FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ALEX MITRIȚĂ LA NEW YORK CITY // Mijlocașul nu a fost în lot cu Viitorul » Când poate debuta la americani: ultimele noutăți despre transfer

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 18:26

Așa cum era de anticipat, Alexandru Mitriță (23 de ani) nu a fost în lot pentru partida Craiovei de la Constanța, cu Viitorul. Mijlocașul ofensiv e deja în cantonamentul lui New York City FC de la Abu Dhabi, în Emirate, și ar putea fi prezentat oficial în următoarele ore. 

După ce a trecut de vizita medicală la Manchester, Mitriță ar putea debuta în tricoul noii sale formații pe 8 februarie, când americanii vor disputa un amical contra lui AIK Stockholm.

Va urma apoi revenirea în SUA, încă trei meciuri de pregătire peste Ocean și apoi startul oficial în MLS, programat pe 2 martie. New York City FC va porni în deplasare cu Orlando City.

Alexandru Mitriță e așteptat cu multă speranță la New York. Fanii clubului comentează mult pe diverse site-uri de fani și speră ca românul să-l facă uitat pe David Villa. 

ECHIPA DE START A CRAIOVEI CU VIITORUL:

Pigliacelli - R. Dimitrov, Donkor, Kelic, T. Ferreira - Mateiu, Cicâldău - Meza Colli, V. Mihăilă, Bancu - Koljic

"Afacerea Mitriță" pentru Craiova

  • Vânzare SUA: 7,4*
  • Procent Pescara: 1,5 milioane
  • Cost cumpărare Pescara: 0,7
  • Salarii&prime Craiova: 0,3
  • Profit: 4,9 (plus 20% la viitor transfer)

* sumele sunt exprimate în milioane euro

"Sunt bucuros, ca român, să avem pe cineva în MLS. L-am văzut prima dată pe Mitriță în Cupa României cu Sibiul. E ceva ce nu prea se vede în America, un play-maker avansat. Îi va ajuta mult să lupte la titlu. Le zic prietenilor mei că e «romanian Giovinco»" Alex Zotincă, fost jucător MLS, pentru Look Sport

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
aius
aius  •  03 Februarie 2019, 18:44

Succes Mitrita si hai Craiova!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează