FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Alex Mitriță și Nicolae Stanciu, forțați să plece? Mesaj categoric din Liga 1: „Nu e un pas înainte”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 14:04

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu, 25 de ani, la Al Ahli și al lui Alex Mitriță, 24 de ani, la New York City.

Mircea Rednic a spus că, în opinia sa, jucătorii au fost forțați să plece și că au făcut un pas în spate în carieră.

”Cred că la aceste două transferuri au decis impresarii. Eu am fost în Arabia. Sunt condiții bune, dar să te duci în Arabia la 25 de ani... Mai mult mult impresarii și cluburile au decis ca jucătorii să se transfere. Profesional, sportiv, nu e un pas înainte să joci în America sau Arabia”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Nicolae Stanciu este impresariat de Anamaria Prodan, în timp ce agentul lui Alex Mitriță este Pietro Chiodi.

Citește și: 

Dorin Rotariu și Steliano Filip înapoi la Dinamo?! Ce spune Mircea Rednic: „Mai lipsește o piesă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  02 Februarie 2019, 20:08

Campionatul american este de 10 ori mai tare decat campionatul nostru parlit...sa nu mai vorbim de America,salariu....

pain89
pain89  •  02 Februarie 2019, 16:10

mie nu-mi place cum vorbesc astia de pasi inapoi pai conditiile pe care le au arabii si americanii ne depasesc de zeci de ani, ok nivelul la arabi e mai slab dar totusi la americani vin staruri adevarate din fotbalul european nu ca la arabi 1-2 in tot campionatul

1787497927946747
Sorin Stanisel  •  02 Februarie 2019, 15:11

In cazul lui Mitrita nu trebuie uitat ca New York City este sora mai mica a lui Manchester City. Nimic nu il opreste sa joace foarte bine si sa intre in vederile celor de la Manchester City. Insa la fel de bine poate sa joace si mai rau si sa ajunga la Melbourne City, sora si mai mica. Depinde numai de el, Craiova l-a repus in circuit, i-a dat o noua sansa cumparandu-l de la Pescara, acum depinde numai de el cat de departe vrea sa ajunga in viata de fotbalist. El si-a facut datoria fata de Craiova si Craiova si-a facut datoria fata de el. Mult succes Alex Mitrita! :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează