FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Alexa a refuzat să continue la Poli: "Mă voiau antrenor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 23:18

Alexa, care a trecut ieri prin vestiar pentru a-şi lua rămas bun de la colegi, a declarat că a ales Rapidul pentru a cîştiga trofee.


Dan Alexa n-a vrut să plece de pe Bega fără a-şi lua rămas bun de la foştii colegi. Rapidist cu acte-n regulă, fostul căpitan al Timişoarei a explicat că a refuzat oferta lui Poli de a deveni antrenor secund pentru a continua în iarbă.

"Sînt onorat că s-au gîndit la mine. Dar vreau să cîştig un trofeu ca jucător şi sper să o pot face în Giuleşti. Contractul meu cu Poli a expirat după meciul cu Dinamo, Poli mi-a făcut prima oferă, dar se punea accent pe pregătirea mea ca antrenor. Am ales Rapidul pentru atmosferă, pentru proiect, pentru Răzvan", a declarat Alexa, care nu crede că va reveni vreodată ca jucător la Timişoara.

"Poli rămîne în inima mea. Au fost 5 ani formidabili aici şi îmi pare rău că plec. Am pus suflet în tot ce am făcut. Am nevoie însă de o schimbare şi de o nouă motivaţie. Merg cu gîndul de a-mi încheia cariera de jfotbalist la Rapid, o echipă cu fani înfrăţiţi cu cei ai Timişoarei", a mai spus "Chirurgul".

"Vreau să mai joc. Cel mai mare regret al meu e că nu am reuşit să cîştig trofee la Timişoara, deşi am avut rezultate excelente şi o echipă extraordinară"
Dan Alexa, ex-căpitan Poli

"Timişoara e o stare de spirit. Cei care trebuie să ia o decizie în privinţa retrogradării să se gîndească la oameni. Fotbalul e pentru public"
Dan Alexa, ex-căpitan Poli

Pa, Zicu!
Poli. Patronul Marian Iancu a confirmat Gazeta, care a anunţat că Ianis Zicu va pleca vara asta la ŢSKA Sofia: "Cînd Ianis a venit de la Dinamo, s-a greşit că s-a acceptat să aibă o clauză de reziliere în valoare de doar 500.000 de euro. Acum, contractul pe care îl are cu noi ne obligă să-i dăm drumul". La bulgari, Zicu va cîştiga 400.000 de euro pe sezon.

Continuă la Lankaran
Mircea Rednic a semnat prelungirea pe un an a contractului cu formaţia azeră Hazar Lankaran. Tehnicianul are ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Europa şi cîştigarea titlului în următorul sezon. "Mă simt bine, am visuri mari cu această echipă şi sper să îndeplinesc obiectivele", a precizat antrenorul de 49 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
polimihaly
polimihaly  •  17 Iunie 2011, 10:51

O sa castigi "trofeie"cu rapid cand ajung eu papa la Roma.Si ca om de caracter e un mare semn de intrebare,pacat ca esti Banatean ca fost capitan de echipa trebuia sa astepti decizia finala cu soarta echipei si atuncea puteai sa pleci unde vruai,dar la tine i-ti lipseste acest nivel de demnitate.Daca ai plecat sa fi bine plecat dar noi Polisti nu mai vrem sa te vedem la noi in ograda mutete la mitici si ramai acolo si fate antrenor la noi nu avem nevoie de tine,findca antrenor ca tine mai sunt in Timisoara destui . Dute si sa vezi ca noi Timisorenii nu am uitat cea ai facut pt. echipa si sa vezi ca avem si demnitate i-ti dorim "multa sanatate si noroc". ADIO CAPI

crisro34
crisro34  •  17 Iunie 2011, 01:16
Postat de georgetm pe 15 Iunie 2011, 02:12

mercenar... cand vasul se scufunda... toti sobolanii fug. Asta e! macar sa plece toti care nu vor sa stea!

Iti dau dreptate,pe linga mercenar e si ipocrit. Du-te Alexa du-te,ca sa ai de unde veni.Asta ti e caracteru...dupa cum spunea cineva"iti mai trebe cateva abecedare in plus sa fii educat .In rest multumim pt jobu efectuat si nu uita de unde ai plecat...ne vom descurca si fara tine.Bafta la mitici si ai grija sa ti primesti banii de la maestru COPOS. Forza Poli4ver

crisro34
crisro34  •  17 Iunie 2011, 01:15
Postat de -polistu-ss-87 pe 16 Iunie 2011, 10:54

Mai stiu doi frati care au plecat la steaua sa castige trofee,se pare ca trofeu sa-u facut!Poate pateste si Alexa la fel!!!

Iti dau dreptate,pe linga mercenar e si ipocrit. Du-te Alexa du-te,ca sa ai de unde veni.Asta ti e caracteru...dupa cum spunea cineva"iti mai trebe cateva abecedare in plus sa fii educat .In rest multumim pt jobu efectuat si nu uita de unde ai plecat...ne vom descurca si fara tine.Bafta la mitici si ai grija sa ti primesti banii de la maestru COPOS. Forza Poli4ver

Vezi toate comentariile (9)
Comentează