FOTBAL  »  Superliga  »  ALEXA A REFUZAT O SUMĂ IMENSĂ PENTRU UN BLAT

Alexa: "Am fost şocat! Cu o săptămînă înainte de meciul cu Zagreb mi s-a propus, am rezolvat rapid cu Iancu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2009 00:00

Căpitanul Politehnicii Timişoara, Dan Alexa, a mărturisit cum a decurs tentativa de mituire al cărei subiect a fost înaintea jocului cu Dinamo Zagreb din grupele Europa League.

"A venit cineva la mine înaintea meciului cu Dinamo Zagreb, am rezolvat imediat situaţia cu domnul Iancu. Totul s-a petrecut cu o săptămînă înainte de meci, nu am nici o dovadă şi nu vreau să mai şi plătesc pentru asta, de aceea nu pronunţ nume.

M-am simţit jignit şi am o repulsie extraordinară. Dacă se va merge în continuare cu acest caz, probabil acel om va avea mult de suferit. E cunoscut de foarte multă lume în Timişoara, ne salutam, însă nu mă aşteptam să facă aşa ceva", a spus Alexa la Contraatac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
claustrofobus
claustrofobus  •  09 Octombrie 2009, 14:59

sunt multe necunoscutele si posibilitatile. v-ati gandit ca poate nu e mafia pariurilor si nici dinamovisti de la zagreb? poate a vrut cineva sa fie un asa zis flagrant al DNA si nu le-a mers cu alexa, si nici cu altcineva de la poli? e posibil mai ales ca DNA tace malc si nu zice nimic!

 •  09 Octombrie 2009, 06:49

Sunt in posesia unor informatii indubitabile si indestructibile: vrajitoarele au fost mituite sa "lege" picioarele timisorenilor la meciul cu Zagreb. Cer insistent o ancheta UEFA si depunctarea tuturor contracandidatelor din grupa.

 •  09 Octombrie 2009, 01:23

Pare mana lui Jackie ala al vostru. Batranelu se stie cu deastea!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează