FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00

Alexa aşteaptă debutul campionatului: "Mediaşul a fost întotdeauna o nucă tare"

Alexa aşteaptă returul
Alexa aşteaptă returul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 14:10

Căpitanul timişorenilor a prefaţat întîlnirea de sîmbătă cu Gaz Metan Mediaş, partidă care va consfinţi şi oficial revenirea lui Uhrin pe banca alb-violeţilor.

"Chirurgul" aşteaptă cu nerăbdare reluarea campionatului, dar este conştient că partida cu Gaz Metan Mediaş este un foarte dificilă. Alexa atenţionează asupra forţei echipei antrenată de Cristi Pustai şi spune că Bratu şi Eric sînt principalele pericole: "Mediaşul este o echipă foarte bună de deplasare, care se apără mereu foarte bine. Sînt organizaţi în permanenţă, au jucători foarte buni de contraatac şi sînt sigur că se vor baza şi pe viteza lui Bratu. În plus el va fi susţinut de Eric, care şi-a demonstrat valoarea. Este un mijlocaş de ultima pasă", a spus Alexa, care a completat: "Nu ne va fi deloc uşor pentru că Mediaşul a fost mereu o nucă tare. Nu întîmplător au cîştigat atîtea puncte", a explicat mijlocaşul timişorenilor.

Vrea să înceapă campionatul
Căpitanul alb-violeţilor spune că nu vrea o amînare a campionatului şi aşteaptă primul meci oficial din anul 2011: "Ne dorim să înceapă campionatul pentru că oricum pauza a fost prea lungă. Vrem să se joace pentru că terenul se prezintă în condiţii bune, iar noi sîntem pregătiţi. Poate ar fi mai bine să se amîne partidele unde terenurile sînt impracticabile, dar cred că noi nu vom avea probleme", a spus Dan Alexa.


Ianis Zicu vrea cel puţin două victorii în primele trei etape ale returului care va începe peste două zile.

Golgheterul timişorenilor din turul de campionat a vorbit despre planul timişorenilor pentru primele partide din startul sezonului: "Dacă vom reuşi să cîştigăm 7 puncte din primele trei meciuri cred că vom avea şanse mai mari la titlu. Bineînţeles că ne-am dori să cîştigăm toate cele 9 puncte, dar trebuie să fim realişti şi să conştientizăm valoarea adversarilor pe care îi vom întîlni", a explicat Ianis Zicu, care a adăugat: "Titlul de golgheter nu este un obiectiv pentru mine pentru că nu sînt un atacant pursînge şi mi-ar fi foarte greu să cuceresc acest trofeu. Obiectivul meu este acelaşi cu cel al echipei. Îmi doresc foarte mult să cîştigăm campionatul la final, iar reuşitele personale trec pe planul doi", a concluzionat machedonul.

Poli va debuta în 2011, sîmbătă pe teren propriu, cînd va întîlni Gaz Metan Mediaş de la ora 19:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
stendardo
stendardo  •  23 Februarie 2011, 14:32

timisoara va face inca un egal....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează