FOTBAL  »  Superliga  »  VIOLAMANIA.RO

Alexa: "Ca să nu mai fac pe play-makerul, trebuie cumpărat unul! La Poli nu există un număr 10"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2008 00:00

Căpitanul lui Poli, Dan Alexa, a răspuns afirmaţiilor lui Marian Iancu, care-l "certase" pe mijlocaş pentru faptul că face pe play-makerul la echipă. "Normal că nu mi-a căzut bine ce a spus Iancu, mă bucur că am avut sprijinul lui Uhrin. Nu mi-a căzut bine că am fost considerat principalul vinovat pentru înfrîngerea cu Partizan. Pentru mine contează mult ce spune Uhrin, el e cel mai îndreptăţit să mă critice. A fost o perioadă mai grea pentru mine, dar eu sînt călit să trec peste astfel de lucruri. Din punctul meu de vedere, lucrurile sînt clare: ca să nu mai fac pe play-makerul, trebuie cumpărat unul. Şi mie mi-ar conveni mai mult să fiu mijlocaş la închidere, dar deocamdată nu avem play-maker la echipă. La Poli nu există un număr 10", a spus Alexa, adăugînd că nu există probleme între el şi Marian Iancu: "Am vorbit cu Marian Iancu, mi-a spus că a vrut să mă motiveze, e strategia dînsului. Eu am spus ce am avut de spus, lucrurile sînt normale între mine şi dînsul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează