FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Alexa îi dă dreptate lui Iancu: "S-ar putea să aveţi surprize în cazul retrogradării Timişoarei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 14:22

Fostul mijlocaş al echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat că îşi doreşte ca gruparea bănăţeană să câştige litigiul în privinţa licenţierii la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi să joace în continuare în Liga I. 

"Pe mine de Timişoara nu o să auziţi să vorbesc urât vreodată. Am luat decizia de a pleca la Rapid înainte de a începe problemele acestea cu licenţa. Eu am încredere în domnul Iancu şi domnul Chivorchian că vor rezolva problema, pentru că s-a mai dovedit că au avut dreptate şi cu cele şase puncte şi cu culorile clubului.

S-ar putea să aveţi surprize şi în acest caz, eu chiar mi-aş dori să câştige la TAS. Precedentele demonstrează că se poate. Eu îmi doresc foarte mult ca Timişoara să nu fie retrogradată. Acum TAS decide şi e foarte bine că este aşa. Rămâne să vedem dacă e albă sau neagră", a spus Alexa.

Vicecampioana FC Timişoara nu a primit licenţa pentru a evolua în sezonul 2011/2012 al primului eşalon fotbalistic, în aceeaşi situaţie fiind şi gruparea Gloria Bistriţa (locul 14 în Liga I), dar şi FC Bihor, care a obţinut pe teren promovarea din Liga a II-a.

În locul formaţiei FC Bihor, în Liga I va promova CS Mioveni, locul 3 în Seria a II-a a ligii secunde. Gruparea argeşeană se alătură, astfel, formaţiilor Ceahlăul Piatra Neamţ, Concordia Chiajna şi Petrolul Ploieşti, care au promovat din Liga a II-a. 

Din Liga I au retrogradat FC Timişoara, Gloria Bistriţa, ambele din cauza licenţei, Universitatea Craiova, Victoria Brăneşti şi Unirea Urziceni. Echipa Sportul Studenţesc, retrogradată sportiv, va rămâne în Liga I.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
surpass
surpass  •  28 Iunie 2011, 16:49
Postat de iorgovan pe 24 Iunie 2011, 16:46

Dane lasa aburelile ,vezi-ti de treburile tale si uita ca ai jucat la POLI,MERCENAR PENAL CE ESTI.

te asteptai la mai mult de la el???....nici acum n-ai inteles ca gunoiul asta juca numai ptr. lovelele casalotului de jabba???....

iorgovan
iorgovan  •  24 Iunie 2011, 16:46

Dane lasa aburelile ,vezi-ti de treburile tale si uita ca ai jucat la POLI,MERCENAR PENAL CE ESTI.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează