FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alexa plăteşte clauza » Lucescu Jr. vrea să îl transfere pe mijlocaşul giuleştean în Qatar

Alexa a mai jucat în străinătate la Beijing Guoan, din China, în perioada 2004-2005
Alexa a mai jucat în străinătate la Beijing Guoan, din China, în perioada 2004-2005

Articol de , - Publicat marti, 05 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 04 iunie 2012 19:17

Pentru a fi lăsat să plece în Qatar, Răzvan Lucescu vrea să-i ofere lui Copos un milion de euro în schimbul mijlocaşului de 32 de ani.

A semnat deja cu Ovidiu Sabău, însă nu cedează nici în duelul cu Răzvan Lucescu! George Copos refuză vehement să-l lase pe Lucescu jr. să plece la Al Jaish fără a încasa cei 500.000 de euro, conform clauzei din contractul tehnicianului de 43 de ani. " Rapid are antrenor cu un angajament ferm, pe încă un an. Mi-am pus multe speranţe şi am investit mulţi bani în proiectul lui Răzvan, 12 milioane, nu 11 cum a scris Gazeta, şi nu avem de gînd să renunţăm. Vom respecta fiecare clauză din el", a spus Copos pentru GSP.ro.

Pentru a-l convinge pe patronul din Grant să-l lase să plece, Lucescu încearcă să obţină acordul şeicilor din Qatar pentru transferul lui Dan Alexa, unul dintre favoriţii săi. Venit liber de contract în vara trecută, mijlocaşul defensiv are cu Rapid un acord ce expiră în vara lui 2013, iar Răzvan speră să-l cumpere cu un milion de euro şi să-şi achite astfel şi clauza sa de reziliere a contractului cu giuleştenii.

Sabău nu-l vrea pe Iencsi
Cu toate că nu recunoaşte, Copos a ales deja antrenorul pentru viitoarele două sezoane. Ieri, Ovidiu Sabău a parafat un contract cu Rapid, valabil pe doi ani, timp în care va cîştiga 20.000 de euro pe lună, la fel ca şi Răzvan Lucescu. Patronul nu vrea să-l prezinte însă pînă cînd nu încheie conturile cu Lucescu junior. În staff-ul lui Sabău nu se va afla şi Adrian Iencsi, fostul rapidist care în urmă cu o lună a decis să pună ghetele în cui. Antrenorul preferă să-i aibă secunzi pe Mircea Cojocaru şi pe Dan Didiţă. De portari se va ocupa Marius Bratu, cel care a colaborat şi cu Răzvan.

"În timpul lui liber, din partea mea, Răzvan poate să dea mîna cu toţi şeicii, prinţii şi prinţesele din lumea asta. Noi îl aşteptăm la reunire, e antrenorul Rapidului!" (George Copos, patron Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Vor veni maximum trei jucători"
Copos a vorbit despre campania de achiziţii pe care o pregăteşte în această vară. Patronul nu e îngrijorat de modul în care s-au întărit rivalele din Liga 1: "Pe CFR am bătut-o 5-0 la ea acasă, aşa că ar trebui să schimbe toată echipa, nu?! Pe Vaslui, la fel, am bătut-o de patru ori în sezonul trecut, peste tot pe unde am prins-o. Aşa că şi cei de acolo trebuie să schimbe cam 33 la sută din echipă. Noi vom aduce doi sau trei fotbalişti, maximum! Avem transferurile pregătite. Dar noi tăcem şi facem, nu ca alţi".

"Rapid îl vrea pe Markovici!"
Directorul general al lui Gaz Metan, Ioan Horoba, a confirmat interesul giuleştenilor pentru stoperul sîrb Zarko Markovici (25 de ani). "Am o ofertă scrisă pentru el de la Rapid Bucureşti. Domnul Copos îl doreşte, mai trebuie să vedem dacă şi Neluţu Sabău îl vrea la echipă", a spus Horoba. Gazeta a scris pe 15 mai că rapidiştii au pus ochii pe cel mai înalt fotbalist din Liga 1 (2,04 metri) şi că au făcut o ofertă concretă pentru el.

Ofertă pentru Pancu
Conducerea clubului din Grant a cedat presiunii fanilor şi a decis să-i propună lui Daniel Pancu (34 de ani) un nou angajament, pe încă un an. Şefii din Giuleşti sînt gata să-i ofere acelaşi salariu, 6.000 de euro pe lună. Pancone e plecat în vacanţă şi le-a transmis oficialilor rapidişti că va veni la discuţii cînd se va întoarce în ţară.

Inbox
- Copos spune că orice fotbalist care nu mai vrea să continue în Grant e liber să plece: "Cine îşi doreşte s-o facă n-are decît! Totuşi, toţi au salarii de top în România şi trebuie să ştie că au rămas datori clubului şi suporterilor".
- Liviu Antal (23 de ani), mijlocaşul Oţelului, va fi declarat liber de contract azi sau mîine, iar giuleştenii stau la pîndă. Pe lîngă Antal, de la Galaţi, Rapidul îl mai vrea şi pe stoperul Cristi Sîrghi (25 de ani), aflat şi el în aceeaşi situaţie. Cei doi mai sînt doriţi de Dinamo şi de FC Vaslui.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
kily
kily  •  06 Iunie 2012, 00:13

sa dea puradelu' 1 milion pe surdu! nu pe alexa. adica el este baiat dastept si copos un fraier. hau! 2 milioane pentru 3 bucati: surdu, coman si apostol!

costantinovici
costantinovici  •  05 Iunie 2012, 18:57

aceleasi stiri in fiecare zi,am inceput sa ma plictises!

birjovanu
birjovanu  •  05 Iunie 2012, 15:28

Copos spune de alte echipe sa se intareasca ,fiindca Rapidul le-a batut,dar el nu vede ca si la Rapid a plecat multi jucatori?Si el vrea sa aduca trei,pai asa terminam si noi pe locurile 9 - 12,cred ca e bine;

Vezi toate comentariile (14)
Comentează