FOTBAL  »  Superliga  »  PREMIILE LPF

Alexa vede o luptă crîncenă pentru titlu: "Va fi un retur de foc, dar sper să aducem la titlu la Timişoara"

Vochin
Vochin

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2010 00:00

Jucătorul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, care, alături de Gabriel Torje a fost desemnat cel mai bun mijlocaş din Liga I, în cadrul Galei Fotbalului Profesionist, a declarat, că returul se anunţă unul de foc, precizând că titlul poate ajunge la gruparea bănăţeană.

 

"Mă bucur mult pentru acest premiu şi sper ca anul care vine să fie şi mai bun decât 2010 şi să câştigăm un trofeu. Se poate cuceri titlul, mai sunt 18 etape şi se poate întâmpla orice. Va fi un retur de foc cu siguranţă. Dusan Uhrin ştie foarte bine Timişoara şi toată lumea se bucură de întoarcerea lui. Eu cred că el poate aduce titlul la Timişoara", a spus Alexa.

Dan Alexa regretă că Steaua a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa. "Mi s-a întâmplat şi mie să pierd în prelungiri, este groaznic, mai ales că Steaua a pierdut şi calificarea. Îmi pare rău pentru ei. Consider că Steaua a făcut un joc foarte bun, pentru că Napoli a avut doar două ocazii mari pe final. Steaua a avut multă neşansă în acel meci", a completat Alexa.

Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează