FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Două noi plecări de la Dinamo din cauza datoriilor! Cum încearcă DDB să stopeze exodul

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2020 16:56 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 17:27

 Suporterii DDB au demarat discuții cu jucătorii pentru reducerea plafonului salarial, promițându-le banii strânși până acum drept bonus de Crăciun. Alexander Gonzalez a părăsit și el Dinamo, plus un om de-ai lui Cortacero.

Dinamo a bifat trei victorii la rând și o caută pe a patra. „Câinii" continuă să meargă pe ideea renunțării la cantonamentului înaintea partidelor, mai ales că de când au apelat la acest "sistem", au învins și în campionat, și în Cupa României. Jucătorii lui Ionel Gane se vor reuni astăzi la Săftica, vor mânca împreună, se vor odihni, apoi pleacă pentru duelul cu Poli Iași.

Două plecări de la Dinamo

De ieri, oficial, roș-albii sunt cu unul mai puțin. După ce n-a mai jucat în ultimele patru meciuri oficiale ale echipei, fundașul dreaptaAlexander Gonzalez n-a mai sosit la antrenamentele echipei. Restanțele financiare l-au determinat să ia decizia de a se despărți de "haită", va pleca împreună cu familia sa numeroasă din București. 

Apărătorul nu a mai jucat pentru Dinamo în ultima lună, dar a făcut-o pentru naționala Venezuelei în meciurile cu Brazilia (0-1) și cu Chile (2-1). Sud-americanul n-a dorit să mai joace în finalul anului 2020 pentru „câini", așa cum au acceptat alți străini, la solicitarea fanilor DDB. 

EXCLUSIV Două noi plecări de la Dinamo din cauza datoriilor! Cum încearcă DDB să stopeze exodul
Alexander Gonzalez

Totodată, a dispărut din staff-ul tehnic și ultimul spaniol adus în acest departament de către managementul lui Pablo Cortacero, este vorba despre preparatorul fizic Luis Prieto, care era de multe ori ținta glumelor dinamoviștilor, fiindcă era acuzat că nu e bun pe meserie.

Bani pentru jucătorii lui Dinamo

În schimb, dinamoviștii ar putea avea, totuși, bani de Sărbători. Nu din partea lui Don Pablo care și-a încălcat cuvântul, a 9-a oară consecutiv, netrimițând banii promiși, 1,5 milioane de euro, miercuri. Fanii din programul socios au decis să aloce ei suma de 185.000 de euro, bani strânși în vistieria DDB, pentru a plăti din salariile restante, iar banii să fie recuperați în 2021 din drepturile TV.

7 meciuriun gol și un assist a adunat Gonzalez în tricoul roș-albilor

Mai mult, liderii DDB au demarat deja discuții cu jucătorii "câinilor" pentru a ajunge la reduceri salariale, în tentativa de salvare a ceea ce se mai poate la echipă, iar feed-back-ul primit de suporteri este, momentan, pozitiv. Vor fi discuții concrete cu avocații și cu agenții fotbaliștilor. 

4 jucătoriau părăsit deja Dinamo dintre cei 14 aduși în mercato: portarul Rene, fundașul dreapta Gonzalez, fundașul stânga Lopez și mijlocașul Borja Valle

Pentru evitarea colapsului este vital ca la sfârșitul lui decembrie să nu avem datorii către jucători. Nu îl ajutăm pe Cortacero prin acest împrumut. Niciun ban nu va ajunge la el sau la staff-ul lui. Este vorba de evitarea falimentului. Apoi ne vom ocupa și de cei ce ne-au adus în pragul falimentului.

De câteva zile se discută intens cu fiecare jucător în parte despre reducerile salariale. Majoritatea jucătorilor au înțeles că depunerea memoriilor la FIFA ar însemna falimentul clubului și imposibilitatea de a primi banii din contract. Jucătorii au acceptat să căutăm împreună soluții pentru a evita falimentul
- Comunicat DDB

VIDEO Iulian Tameș dezamăgit de situația de la Dinamo: „Mă doare când văd ce se întâmplă”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii lui Dinamo s-au săturat: „Ultima promisiune a lui Cortacero a EXPIRAT! Intră în scenă ProgramDDB” » Ce plan au „câinii”

Contra s-a plâns în Marca de Cortacero: „Tot proiectul se va distruge din cauza lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
steauaeuna
steauaeuna  •  11 Decembrie 2020, 19:23

180000de mi?, ba *** ?, pai astia sunt bani frate, platesti pe toata llumea din club si- ti mai si raman...vai mama voastra, nici de 5 covrigi de caciula nu va ajung, saraciilor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  11 Decembrie 2020, 09:03

Cortacero practic nu mai exista! A plecat in spania si dus a fost!.... mai e in acte doar ca sa falimenteze ticalos pe dinamo!.... nu stiu daca nu a fost un plan ascuns al unora!? ... nu stiu cine are de castigat? In afara de gigigușterii ciobanului niciun al om cu mintea întreagă nu poate dori falimentul lui dinamo!

mehighms
mehighms  •  11 Decembrie 2020, 07:10
Postat de creeperno pe 10 Decembrie 2020, 22:35

Programul lui bucurica vrea sa devina creditor?? Domnul Cortacero trebuie sa opreasca acest demers pentru binele clubului

domnule cat esti de pr.st

Vezi toate comentariile (20)
Comentează