FOTBAL  »  Superliga  »  FINANCIAR

FOTO Fiica lui Gigi Becali, „tun” financiar de 4 milioane de euro: „Poate ține singură FCSB încă de acum”

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 19:01 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 19:47

Alexandra Becali (28 de ani), fiica mijlocie a lui Gigi Becali, și soțul ei au înregistrat câștiguri însemnate din afacerea cu imobiliare, conform patronului de la FCSB. 

Gigi Becali a dezvăluit că fiicei lui îi merge extrem de bine. Tocmai a vândut 10 case, fiecare în valoare totală de 4 milioane de euro. Gigi Becali are 3 fete, pe Teodora, Alexandra și Cristina.

foto: Instagram @alexandrabecali
foto: Instagram @alexandrabecali
foto: Instagram @alexandrabecali
foto: Instagram @alexandrabecali
foto: Instagram @alexandrabecali
+18 FOTO

Alexandra Becali, „tun” de 4 milioane de euro

„Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa: «A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel». E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a primit vreo 4 milioane de euro.

Sunt cele mai scumpe. Bine, alor mei, eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața». Mi-au zis: «Păi e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul». Le-am zis să vândă cu 1.350 de euro metrul pătrat, cu 100 mai puțin decât e suma din piață. Noi avem și teren și bani”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

Dumitru Dragomir: „Fata lui Gigi Becali poate ține FCSB de acum”

„Alexandra este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Este dată naibii. Este mână de fier. E la 24 de metri de blocul meu. Vine toată ziua acolo. Eu spun că poate de acum să ţină echipa ea. Are personalitate debordantă.

Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copiii de azi sunt… În momentul în care vorbeşti 2-3 limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit… E şi credincioasă. Alexandra este o fată foarte deşteaptă. Pot să spun că o cunosc ca pe copiii mei. O respect şi ea mă respectă pe mine. E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? 

Fac pariu pe cât vrei. Şi elegantă, nu vulgară. O laud ca pe un copil de-ai mei. O cunosc, vine pe şantier. Nu-i place ceva, le şi spune, cheamă inginerii. Mână de fier”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate.

VIDEO. Când se întoarce la stadion Gigi Becali + când se gândește să se urce pe Maybach

Citește și:

Punct în prelungiri » Deznodământ dramatic în Botoșani - Universitatea Craiova, după ce oltenii au fost conduși clar la pauză
FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA
Punct în prelungiri » Deznodământ dramatic în Botoșani - Universitatea Craiova, după ce oltenii au fost conduși clar la pauză
Are fractură! Accidentare gravă suferită de fundașul din Superliga
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Are fractură! Accidentare gravă suferită de fundașul din Superliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
thirtheen
thirtheen  •  25 Februarie 2024, 14:02

Alexandra nu-i castorita gazetar de ***numai Teodora este casatorita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumbojet
dumbojet  •  22 Februarie 2024, 12:44

Daca as vedea-o pe tipa asta la nudism si nu as sti cine este cred ca nici nu as intoarce capul dupa ea. Nu mi se pare cu nimic mai deosebita, decat orice alta fata de varsta ei.

dr.jivago
dr.jivago  •  22 Februarie 2024, 08:26

Dle Becali ,nu stiu ce va spune ginerele d-voastra dar lucrurile nu prea stau sub nicio forma asa ,precum le relatati.... Ma mir ca vehiculati preturile astea ,stiindu-va un om corect si cu frica lui Dumnezeu! Am cumparat un apartament cu 3 camere in MTM Residence iar pretul a fost mult mai mare de chiar 1450 euro/mp... ne mai vorbind de 1350 ....Si ca sa stie lumea , ca sa nu mai fie secret ,pretul a fost 1780 euro / mp util fata TVA...Deci ,spun asta ptr a pune lucrurile in ordine si a nu pacali lumea sau a ne " împăuna" fara temei... Doamne ajuta!!!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează