FOTBAL  »  Superliga  »  ACORD

Alexandru Albu s-a înțeles cu noua echipă: „Poate nea Gigi o să dea un milion de euro pe mine la anul!”

Alexandru Albu va evolua pentru UTA
Alexandru Albu va evolua pentru UTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 19:57 / Actualizat vineri, 14 august 2020 20:16

Alexandru Albu, fundașul care a fost dorit de FCSB în această vară, va ajunge până la urmă la nou-promovata UTA Arad. Fotbalistul s-a înțeles cu „Bătrâna Doamnă” și a vorbit despre planurile sale de viitor. 

„Îmi plac proiectul, orașul, suporterii, stadionul, o echipă de tradiție e greu de refuzat. Mă reîntâlnesc cu câțiva dintre foștii mei colegi de la Chiajna, sunt sigur că vom face o treabă bună împreună. 

Am discutat puțin la telefon și cu domnul Laszlo Balint, de abia aștept să începem să lucrăm împreună. Am avut și eu o scurtă vacanță după ce mi-am terminat treaba cu Clinceniul, sunt pregătit să-mi reiau antrenamentele cu noua mea echipă”, a declarat Albu, potrivit Sport Arad. 

Mesaj pentru Gigi Becali: „Poate o să dea un milion de euro pe mine la anul” 

Albu își dorea să ajungă la FCSB, însă Gigi Becali n-a dorit să plătească în schimbul acestuia 150.000 de euro, atât cât solicita Concordia Chiajna, clubul de care aparține jucătorul. Totuși, el n-a renunțat definitiv la ideea de a juca pentru una dintre cele mai iubite echipe ale României.

„Nu mai contează acum ce a fost, important este să joc bine cu UTA, să ne îndeplinim obiectivele și, poate, să dea nea Gigi un milion de euro pe mine la anul”. 

VIDEO Relația lui Alexandru Albu cu religia: „M-a ajutat să trec peste multe greutăți”

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Proprietari străini la alt club din Liga 1? Președintele echipei anunță: „Insistă să aducă un investitor din China”

CRAIOVA - PLZEN 0-2. CS Universitatea Craiova, înfrângere clară în primul amical al verii » Primul „11” folosit de olteni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  15 August 2020, 13:01
Postat de sampaolo pe 15 August 2020, 09:31

De unde sa dea? :))) Adica n-a dat cateva sute de mii anul asta, dar da 1 milion la anul? :))) N-auzi ma ca nu mai au bani nici pt liberi de contract? :))) Si care la anul? O sa mai existe FC FCSB la anul? :)))

Keep calm, will you?

sampaolo
sampaolo  •  15 August 2020, 09:31

De unde sa dea? :))) Adica n-a dat cateva sute de mii anul asta, dar da 1 milion la anul? :))) N-auzi ma ca nu mai au bani nici pt liberi de contract? :))) Si care la anul? O sa mai existe FC FCSB la anul? :)))

johnwick
johnwick  •  15 August 2020, 00:26
Postat de kordell pe 14 August 2020, 20:50

*** nea Cici :)))

nu-l ia spaniolii ăia desculți, așa, ca aroganță? le-ar mai trebui numa 6 jucători din Tercera

Vezi toate comentariile (17)
Comentează