FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Alexandru Andraşi: "Sînt şocat! Am aflat acum de pe site că a murit Dossey..."

Alexandru Andraşi, Ibrahim Dossey
Alexandru Andraşi, Ibrahim Dossey

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Ibrahim Dossey şi Alexandru Andraşi vor ramîne în istorie pentru meciul din 2001, FC Braşov - FCM Bacău, 2-0, cînd au întors soarta unei partide  ce părea pecetluită cu mult înainte de disputarea ei.

"Sînt şocat. Am aflat acum de pe site că a murit Dossey. Doamne… ce nenorocire. Chiar săptămîna trecută am fost la Buşteni şi am vorbit cu Petre Gavrilă şi îmi spunea că Dossey are şanse mari să îsi revină şi că se strîng fonduri şi se face tot posibilul să fie ajutat.

O tragedie care mă lasa fara cuvinte. Dossey a dovedit şi în acel meci cu Bacăul dar şi prin evoluţiile care au dus în acea vreme echipa în Cupa UEFA, că este un caracter curat şi puternic, dar şi un portar de mare valoare", a spus Alexandru Andraşi, coleg cu Dossey în perioada 2001-2004 şi autor a două goluri în meciul de pomină cu FCM Bacau. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  09 Decembrie 2008, 12:44

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!pacat,pacat,pacat mare!rusine doctor

 •  09 Decembrie 2008, 12:42

Doamneeee, nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!Joi vorbeam cu Alex Andrasi si cu alti doi oameni din lumea sportului din BV despre Dossey si dsp un meci caritabil pt. el!!!!Nu se poate:((( :(RIP Dossey

 •  09 Decembrie 2008, 12:19

Urat din partea voastra sa va faceti reclama in situatia de fatza. "am aflat de la gsp.ro"!!!! Urat. Foarte urat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează