FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

VIDEO Favoritul lui Becali vrea la echipa națională: „E cel mai mare vis al meu! Mă gândesc tot timpul”

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +16   FOTO
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 22:58 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 23:06

FCSB a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 3-0, în runda cu numărul 20 din Superligă. Alexandru Băluță (30 de ani) recunoaște că se gândește la echipa națională. 

Alexandru Băluță a pasat decisiv la golul de 1-0 din FCSB - Hermannstadt. Favoritul lui Gigi Becali este titular incontestabil la liderul din Superligă și speră să prindă un loc în lotul României la Euro 2024. 

Reacția curioasă a lui Răducioiu, după FCSB - Hermannstadt: „Hai că pun eu întrebarea!”
FCSB - Hermannstadt 3-0
Reacția curioasă a lui Răducioiu, după FCSB - Hermannstadt: „Hai că pun eu întrebarea!”

Alexandru Băluță, după FCSB - Hermannstadt: „Naționala e visul meu”

„O gură mare de aer pentru noi. Sunt 3 puncte foarte importante. Am fost uniți astăzi, disciplinați, compacți. Asta cred că a făcut diferența. Hermannstadt joacă fotbal, pasează și mă bucur din suflet că am reușit să câștigăm astăzi. 

Sunt dezamăgit că nu marchez mai mult, toate la timpul lor. Mă bucur că reușesc să aduc un plus echipei. O să mă antrenez mai mult și să fiu mai atent în fața porții. 

Suntem cu toții uniți și cred că atunci când jucăm ca o echipă reușim să câștigăm. Mă bucur pentru toată lumea și le mulțumesc suporterilor că au fost prezenți”, a spus Alexandru Băluță la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Întrebat dacă speră la o revenire în tricoul echipei naționale, Băluță a fost sincer: „Cu siguranță mă gândesc. Cred că este cel mai mare vis al meu. Mă gândesc tot timpul. Important e să muncesc, să am continuitate și să dau același randament în continuare. Apoi vom vedea”.

VIDEO CU FAZA. Darius Olaru, gol încântător din voleu în FCSB - Hermannstadt 

Citește și alte știri de la FCSB - FC Hermannstadt:

FCSB și-a sabotat rivalele! Jucătorii au cerut să intre în vacanță înainte de pauza de iarnă
FCSB - Hermannstadt
FCSB și-a sabotat rivalele! Jucătorii au cerut să intre în vacanță înainte de pauza de iarnă
Gigi Becali pregătește deja terenul pentru noul transfer de la FCSB » L-a scos din echipa de start pentru a testa noua formulă
FCSB - HERMANNSTADT
Gigi Becali pregătește deja terenul pentru noul transfer de la FCSB » L-a scos din echipa de start pentru a testa noua formulă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zorrozabal
zorrozabal  •  17 Decembrie 2023, 09:17

La europene nu vor juca cei care au dus greul calificarii!Va juca„marfa”lu Becali!Ca la europenele din 2016!Ce daca ne-a batut Albania?Important ca„nea GG”și-a vândut niște jucatori!Asta conteaza!

parpalache
parpalache  •  17 Decembrie 2023, 07:48

Pai va fi!Și el și inca vreo 8-9(incluzând și pe cei de care„vrea sa scape”!Ca verii Becali trebuie sa-i vânda,iar „tata Puiu”nu e numai tatal lui Edy,e„tata Puiu”și cu fcsb!

observator_federal
observator_federal  •  16 Decembrie 2023, 23:29

Pe bune, a scăpat în ultimii ani vreun fotbalist de la Fcsb pe care presa obedientă lui Gigi să nu-l propună la Națională?? Păcat că programul strict al Naționalei nu permite și niscaiva jocuri amicale, în care Edward să-i "testeze" -dă bine la CV-uri- pe băeții lui Gigi... Pe toți!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close