FOTBAL  »  Superliga  »  PLANURI

Alexandru Bourceanu e gata să-și schimbe profesia: „Am șanse foarte bune să fiu mare!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 15:14

Alexandru Bourceanu (34 de ani) nu mai are echipă în acest moment, însă ia în calcul o revenire în iarbă în cazul în care va primi o ofertă care să-l satisfacă. 

Totuși, cel poreclit „Gattuso” mărturisește, într-un interviu acordat pentru TV Telekom Sport, că a început deja să pătrundă în tainele antrenoratului. Fostul „închizător” de la FCSB explică motivul pentru care crede că va ajunge un tehnician important.

„Voi fi antrenor. Sunt foarte interesat de asta. Nu ştiu dacă îmi place, că nu am făcut-o, dar sunt foarte interesat. Eu sunt relaxat, că nu am fost fotbalist mare. Dacă mergem pe chestia asta, chiar am şanse foarte bune să fiu antrenor mai mare

Acum încerc să citesc cărţi despre anumiţi antrenori şi să «fur» câteva idei şi să îmi formez o filosofie. Voi învăţa probabil multe alte lucruri la Școala de Antrenori. 

De la fiecare antrenor cu care am lucrat am luat câte ceva, de la unii mai multe, de la alţii mai puţine, dar de la fiecare am luat câte ceva. Sunt convins că am atribute mai mari pentru a fi antrenor decât am avut pentru a fi fotbalist”, a spus Bourceanu, potrivit sursei citate. 

„Urmează să ne deschidem un restaurant, încerc să ajut şi eu cât pot. E o variantă foarte bună, chiar dacă nu voi mai câștiga la fel de mult ca din fotbal” - Alexandru Bourceanu, despre noua sa afacere

Ajuns la 34 de ani, Bourceanu a purtat de-a lungul carierei tricoul a opt echipe: Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara, FCSB, Trabzonspor, Arsenal Tula, Dunărea Călărași și SCM Gloria Buzău. 

Palmaresul mijlocașului nu-i deloc unul de neglijat: trei titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii și o Supercupă, toate obținute cu FCSB în perioada de grație 2012-2015.

26 de aparițiia strâns Bourceanu în tricoul primei reprezentative, pe care a slujit-o între 2009 și 2014

VIDEO // Darius Olaru, declarații înainte de Dinamo - FCSB

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali n-a ținut cont de avertismentul lui Ilie Dumitrescu și plătește scump: „Gigi, ai nevoie de așa ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bettina46
bettina46  •  13 Februarie 2020, 10:58

Ptr cel care a carat cu mult folos pianul ,ii doresc sa inceapa sa studieze cu aceeasi ravna cartile de specialitate Cred ca va fi un bun antrenor Multa bafta!

126109115602161
Mcm Mcm  •  13 Februarie 2020, 06:14
Postat de George Burcasimi pe 12 Februarie 2020, 19:27

Te rog sa nu fii modest ,ai fost un jucator mare ( pentru mine) care si-a dat viata pe teren .Iar alaturi de Pintilie ai format un mijloc defensiv de clasa .Un alt mijlocas pe care l-am apreciat ,a fost Iosif Rotariu ,care a jucat pana la 38 de ani un fotbal de clasa .Jucatori romani de azi sunt niste papusari ( vorba lui nea Titi Teasca in volume 《 Ce rau v-am facut ?》un antrenor nu prea iubit de jucatori neseriosi ,nu vreau sa-i enumar ,dar se stiu ei ) .

Nu ai o treaba cu forbalul DACA "jenibilul" asta a fost vreodata fotbalist.. iar Pintilii a fost un meltean un cioban doar un pic mI valaors decat nulitatea asta

126109115602161
Mcm Mcm  •  13 Februarie 2020, 06:12

Mare jucator... de orice altceva In afara fotbalului... un"***"in fotbal , o *** de jucator cel mai bun pastor la porter din Europa league:)))) .. trebuia sa te lasi de fotbal de vreo 20 de ani minimum

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează