FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN BULGARIA Și-a pus marea dorință și-i face pe fani să vibreze: „Vreau titlul cu Universitatea! Ne-ar face statui prin parcuri dacă reușim asta”

Alexandru Crețu / foto: Gazeta Sporturilor
Alexandru Crețu / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 09:24 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 09:53

În interviul acordat Gazetei Sporturilor în cantonamentul din Bulgaria, mijlocașul Alexandru Crețu, 31 de ani, și-a spus marea dorință: aceea de a cuceri titlul alături de Universitatea Craiova, o performanță pe care Bănia o așteaptă de peste trei decenii. 

  • Reporterul Gazetei Vlad Nedelea se află în cantonamentul din Bulgaria al Craiovei, de unde transmite corespondențe pentru cititorii GSP. 

Moldovean din Pașcani, Alexandru Crețu speră să-i facă fericiți pe olteni și să aducă titlul la Craiova: „Dacă reușim asta, probabil că fanii ne fac statui prin oraș”, spune fotbalistul în interviul acordat Gazetei în stagiul de la Bansko.

Alexandru Crețu visează la titlu cu Universitatea: „Dacă luăm titlul, se blochează orașul 3 zile!”

„E normal să se vorbească (n.r. - despre titlu). Suntem o echipă mare, cu suporteri în spate. N-am mai câștigat titlul de peste 30 de ani și sunt ambiții mari. E un vis care se poate realiza. Și eu îmi doresc să iau titlul cu Craiova. 

Păi, dacă reușim, cred că o să ni se facă o statuie undeva în oraș, într-un parc. Ar fi incredibil. Cred că se blochează orașul 3 zile! (n.r. - dacă oltenii iau campionatul). Așa se trăiește la Craiova. Iar titlul îl simți în aer! 

Nu prea fac promisiuni, mai ales dacă nu pot să mă țin de ele. În fotbal nu depinde tot timpul de tine, ci de echipă. Dar dacă ar fi să le fac o promisiune, le-aș promite [fanilor] titlul. Acum sau în viitorul apropiat ”, a spus Alexandru Crețu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Și-a pus marea dorință și-i face pe fani să vibreze: „Vreau titlul cu Universitatea! Ne-ar face statui prin parcuri dacă reușim asta”
Alexandru Crețu / Sursă foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Mă simt împlinit ca fotbalist. Mi-am atins scopul, să joc pentru națională, am jucat Champions League, Europa League. Chiar sunt fericit. Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut accidentări!

- Alexandru Crețu

Alexandru Crețu a adunat 72 de meciuri în tricoul „juveților”, în care a reușit 10 goluri și șase pase decisive. Mijlocașul a fost unul dintre oamenii de bază ai Craiovei în ultimele două sezoane, indiferent de numele prezent pe banca echipei.

Citește și alte știri de actualitate: 

Se felicită că a „evadat” de la FCSB, după două luni „horror” cu Neubert: „Cea mai bună decizie a carierei”

Ivan sau Mitriță? Dică și Panduru s-au contrazis în studio: „Nu e mare diferență” / „Ba da, e mult mai greu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
observator_federal
observator_federal  •  04 Iulie 2023, 15:56

Dacă rămânea la Fcsb nu avea loc din cauza (ne)vandabilului Șut, pe care Crețu oricum îl surclasează la toate capitele. Perfect pentru Univetsitatea! (Se oftică destui, Meme par egzamplu)

kubyx
kubyx  •  04 Iulie 2023, 14:29

Aveti deja statui in parcurile din Craiova, Cretule! ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  04 Iulie 2023, 13:59

Auzi si la asta, vrea statuie… mare branza un titlu intr o tara cu un fotbal atat de slab!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează