FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexandru David i-a "masacrat" pe jucători » Declarații extrem de dure în direct: "Să se ducă la croitorie, acolo nu au presiune!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 20:22

Alexandru David, președintele "câinilor", a avut o intervenție extrem de dură la TV în care i-a criticat pe jucătorii lui Dinamo, în frunte cu Gicu Grozav, cel căruia astăzi i s-a reziliat contractul. 

"Jucătorii n-au înțeles mesajul: a venit și rândul lor. N-au înțeles când a plecat Subotic că vor pleca și alții. De data aceasta e și vina lor. A fost bătaie de joc la Miercurea Ciuc. Doar cu magazionerul pe bancă trebuia să câștigăm acel meci.

Nu antrenorul trebuia să-l învețe pe Gicu Grozav că e pus al cincilea să bată tocmai pentru că e important. Ce să facă antrenorul? Ce vrei tu să demonstrezi, când ești în situația în care ești, executând scăriță la ultimul penalty? Și dacă reușea, ce făceam? Ne rupeam cămășile de pe noi că am bătut-o pe Csikszereda? Să intre Rednic, să intre Negoiță, să intru eu?

Bine, e greu cu echipele de Liga 1, dar am jucat cu o echipă de Liga a 3-a într-un meci dintr-o competiție care reprezenta un obiectiv important. Jucătorii, săracii, s-au blocat când au auzit că se va face o reevaluare. Nu vrea nimeni să-i dea afară, dar să arate că merită să joace la Dinamo. Dacă nu fac față la Dinamo, să se angajeze la croitorie, să-și ia job-uri mai puțin stresante! Bine, acolo nu iau 10.000 de euro, n-au mașini de serviciu, nu umblă lumea de dimineață până seara după ei. Acolo n-au presiune și vor fi foarte liniștiți. Au o problemă neuronală dacă se răzbună jucând în asemenea mod cu o echipă de Liga a 3-a. Înseamnă că ei nu gândesc mai sus de ziua de poimâine. Ei vor fi cei care au îngropat Dinamo, ce cărți de vizită vor mai avea ei după ultimele luni?", a declarat președintele roș-albilor. 

David a mai declarat că, pentru moment, niciun alt jucător nu va mai pleca de la echipă, însă disponibilizările ar putea continua în iarnă în cazul în care seria rezultatelor negative va continua.

"Nu mai pleacă nimeni deocamdată. Jucătorii să înțeleagă că sunt în evaluare. Pentru ei să muncească! Rednic are sprijin total, să salveze dacă mai e ceva de salvat. Dacă nu, să construim încet-încet o echipă în perspectiva sezonului viitor. Dacă dânsul va constata că sunt jucători care nu vor trece peste această evaluare, atunci vom discuta la iarnă. Dacă unii vor continua să-și bată jos, atunci nu avem de ales. 

Diferența față de Rednic și cei de dinaintea lui e că el își asumă lucrurile la modul concret și reușește să propună jucători interesanți, mult mai acceptabili decât alții", a spus David, la TV Digi Sport. 

"Delorge nu mai poate juca la Dinamo după ce a trecut printr-un astfel de episod. Ne-am strâns mâna, ne-am urat succes și gata, nu vreau să dau mai multe detalii. Bratu l-a dorit foarte mult pe Delorge. Băiatul a venit să vadă orașul cu două săptămâni înainte de a semna. L-am pus ultimul să bată penalty-ul. A spus că nu poate să facă asta. Bine, atunci «la revedere!»" Alexandru David, președinte Dinamo

 

"Hanca e în ultimele luni de contract și sunt surprins. Eu îl băniam că e inteligent,dar ar trebui să se gândească că trebuie să tragă mai tare pentru a se bate echipele pe el după ce i se termină contractul. Ce a făcut Hanca aseară a fost o bătaie de joc" Alexandru David, președinte Dinamo

Vezi și

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
vasy86le
vasy86le  •  03 Noiembrie 2018, 10:01
Postat de para.para pe 02 Noiembrie 2018, 23:45

Deci tot jucatorii sunt de vina. Pai bai Davide, cand le dai 3000-5000 pe luna salariu, pentru atata joaca. Aia care au 3000 nici n-ar trebui sa iasa la incalzire. Vreti fotbal, bagati bani.

Tu cat iei lunar ma? Sunt jucatori care iau 10 mii lunar, dar fotbal joaca de 1 mie.

106644143639493
Nelu Teleaga  •  03 Noiembrie 2018, 08:46

CINDVA NAE IONESCU A FOST INTREABAT PE CIND ISI LUA LICENTA IN GERMANIA DACA TOTI ROMANII SINT ASA DE DESTEPTI . NAE A INCEPUT PRIN A LE SPUNE CA PESTE TOT IN LUME SINT SATE ASA CA IN ROMANIA DOAR CA EXISTA O DIFERENTA. IN SATELE DIN EUROPA SE POT GASI USOR DESTEPTII SATULUI PE CIND LA NOI PROSTUL SATULUI SI ASTA PENTRU CA PENTRU POZITIA DE DESTEPT SE BAT PREA MULTI. PE ROMAN NU IL POTI CONVINGE CA UN ALTUL POATE FI MAI DESTEPT CA EL . ASA CA ROMANII 'E' DESTEPTI." SPUN ASTA PENTRU CA MULTI NUN AU AUZIT DE CAUZA SI EFECT. CAUZA REALA A LUI DINAMO STA IN BADEA , BECALI FRATII, NETOIU , TURCU , BORCEA SI ALTII. NEGOITA A SALVAT SI IL ABSOLV DE MULTE GRESELI DAR OMUL A DORIT SA FACA CEVA. ALTII S-AU OPUS CA IN CAZUL BADEA SI EL CUMNAT CU FUGARUL POPOVICIOIU. CASATORITI CU FETELE OFITER DE SECU ALE LUI IOAN DINCA TELEAGA. BBADEA ESTE MILIARDAR. ATIT EL CIT SI TIRIAC ACEST TITI IONESCU TURNATOR NU AU SCOS UN CENT PENTRU DINAMO. BADEA SE BATE PENTRU NISTE BARACI LA DINAMO INCREDIBIL. DE ACOLO INCEPE TOTUL. VOR SA II IA SI HAINA DE PE EL. IN ROMANIA ORICE INTENTIE BUNA TREBUIE PEDEPSITA. ASA CA S-A FACUT CE S-A PUTUT. JUCATORII SINT CEI CARE II STITI. AROGANTA LUI BRATU SI SUPRA LICITARAEA LUI NICULESCU NU AVEAU CUM SA DEA REZULTATE. SANSA LUI DINAMO A VENIT PRIN REDNIC. A SI DORIT SA CUMPERE CLUBUL LA UN MOMENT DAT. ARE EXPERIENTA SI POATE PUNE PE LINIA DE PLUTIRE ACEASTA ECHIPA. ACEST GROZAVU SAU HACA SINT OAMENI CARE NU MAI AU CE CAUTA LA DINAMO.

para.para
para.para  •  02 Noiembrie 2018, 23:45

Deci tot jucatorii sunt de vina. Pai bai Davide, cand le dai 3000-5000 pe luna salariu, pentru atata joaca. Aia care au 3000 nici n-ar trebui sa iasa la incalzire. Vreti fotbal, bagati bani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează