FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexandru David, RĂZBOI deschis cu Ciprian Marica » Dănciulescu a picat la mijloc: „S-a umplut paharul!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 21:49

Alexandru David a trimis noi „săgeți” către Ciprian Marica, asta după ce fostul atacant al „câinilor” a criticat echipa în ultima vreme. A fost atins însă și Ionel Dănciulescu, oficialul dinamovist fiind vizat pentru că ezită să riposteze verbal în fața atacurilor celor din afara lui Dinamo. 

„Marica e un susținător foarte vechi al «rechinilor» din Constanța. Aștept mult mai multe de la cei care îngrijesc acel club acum, în aceste zile. M-am cam săturat de acești fini cunoscători ai fenomenului în teorie. 

S-a umplut paharul! Să pună și el în practică ceea ce știe. Deocamdată, nu prea îi iese. Trebuie să îi răspund, nu sunt ca alții care încearcă să fie prieten cu toată lumea (n.r. trimitere la Dănciulescu)”, a zis Alexandru David la TV Digi Sport.

...despre echipă: „De fire sunt mai pesimist, dar acum sunt optimist-rezervat. Era nevoie de un restart al grupului de la Dinamo. Cred că alegerile lui Mircea sunt mai inspirate decât ale altora. Așa sper eu să fie. E foarte important ca jucătorii să fie profesioniști și să-și facă treaba. Dacă treaba nu va ieși, îmi asum eu, dar dacă iese bine își asumă ceilalți. Planul realist este reconstrucția pentru anul următor”.

CITEȘTE ȘI:

Ciprian Marica dă de pământ cu Dinamo! Jucătorii sunt făcuți PRAF: „Echipa și-a pierdut identitatea”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  31 Ianuarie 2019, 09:48
Postat de cpt.ahab pe 30 Ianuarie 2019, 22:57

Cu sau fără victorie cu noi, vă doresc să prindeți play-off-ul! Baftă!

Multumim! Bafta si voua sezonul viitor !!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  31 Ianuarie 2019, 07:37

ACEST DAVID ESTE UN ""***""IAR PENTRU DINAMO ...O RUSINE!!!NU STIU CE TREBURI "MURDARE""II FACE LUI NEGOITA DAR ALTA EXPLICATIE NU GASESC DE CE IL TINE !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

386836545454114
Costel Vasilescu  •  31 Ianuarie 2019, 05:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează