FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

Alexandru Ioniță, declarații nebune după victoria cu FCSB: "Sunt printre cei mai buni jucători din Liga 1. Dedic această victorie lui Săpunaru, lui Nico și lui Moți!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 22:57

Alexandru Ioniță a marcat un gol în victoria Astrei în fața celor de la FCSB, scor 2-0, și a ținut să dedice victoria unor fotbaliști recunoscuți pentru trecutul lor anti-stelist. 

"Este o reușită specială pentru mine și nu face decât să confirme forma bună pe care o am. Sunt printre cei mai buni jucători din Liga 1 în acest moment, fără lipsă de modestie. Am jucat pentru Astra, pentru mine și îi dedic această victorie lui Săpunaru, lui Daniel Niculae și nu în ultimul rând lui Cosmin Moți. Sunt persoane speciale în viața mea. M-au încurajat mult, chiar și înaintea meciului.

Trebuie să ne gândim la meciul din Cupa României și în campionat trebuie să intrăm în play-off. Îl așteptăm pe domnul Nicolae mai mult lângă noi. Avem nevoie de dânsul, clubul crește datorită lui. A avut probleme și asta ne-a afectat și noi. Ni s-a promis o primă la începutul meciului. Așteptăm banii acum", a declarat Ioniță la TV Telekom Sport. 

Citește și: VIDEO+FOTO Enache îi deoache » Cu fundașul dreapta "comisar", FCSB a pierdut al treilea meci la rând la zero, 0-2 la Giurgiu

Alexandru Ioniță II: "Cum pot oamenii să țină cu Steaua cunoscând trecutul echipei?!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
spinoza
spinoza  •  27 Noiembrie 2017, 14:37

Si medicului neurolog care mi-a pus un sfert de creier in cap!

shark_34
shark_34  •  27 Noiembrie 2017, 10:47

''Dedic această victorie lui Săpunaru, lui Nico și lui Moți!". Originea nu se dezminte...

10210601915503182
Codin Gheorghe  •  27 Noiembrie 2017, 09:39

Modest taranusul...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează