FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Alexandru Mățan, pregătit să-l înlocuiască pe Ianis Hagi: „Sunt decar și trebuie să mă obișnuiesc cu presiunea”

Alexandru Mățan/ foto: Gazeta Sporturilor
Alexandru Mățan/ foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 10:53

Viitorul a învins-o aseară pe CFR Cluj, scor 1-0, și a câștigat Supercupa României. Adrian Artean (25 de ani, mijlocaș) a marcat singurul gol al meciului, în minutul 86, după un șut superb de la 25 de metri.

După meci, Alexandru Mățan (19 ani, extremă stânga) a comentat partida, dar a vorbit și despre plecarea iminentă a lui Ianis Hagi.

„Mă bucur că am reușit în sfârșit să obțin acest trofeu, după ce acum doi ani am pierdut cu Voluntari. Știam că cei de la CFR Cluj sunt buni pe mingi înalte, centrări, faze fixe și, in general, faze statice. Ne-au surprins de câteva ori, dar am avut și noroc.

La final am dat 7 ture de stadion pentru a ne bucura alături de suporteri. Nu mai pot de picioare”, a spus Mățan pentru TV Telekom Sport.

Întrebat despre transferul lui Ianis Hagi, fotbalistul și-a asumat rolul de înlocuitor al decarului naționalei U-21: „Ianis și-a făcut treaba foarte bine la club. Ne-a ajutat mult și asta voi încerca să fac și eu. Sunt decar și trebuie să mă obișnuiesc cu presiunea”, a mai spus acesta.

450.000 €este cota lui Alexandru Mățan, conform transfermarkt.de

Vezi și: Dan Petrescu îi recomandă lui Ianis Hagi ce echipă să aleagă: „Să meargă acolo, au 20.000 de suporteri și la antrenamente”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
549937705447632
Vawez Johny  •  07 Iulie 2019, 13:02

Matane, nu te grabi sa ajungi titular. Poate meriti titular, dar in echipa lui tata vei fi rezerva fiului, foarte probabil si in campionatul viitor. Tu nu vezi ca nu se inghesuie echipe care sa-i garanteze fiului locul de titular si sa-i indeplineasca conditia conform careia ceilalti 10 coechipieri sa joace pentru el? Ca la echipa tatei! Ca la nationala nunprea l-au bagat in seama si colegii aia rai nu au jucat pentru el.si viitorul lui!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează