FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova a anunțat primii jucători care pleacă de la echipă, după un nou sezon ratat: „S-au eliberat două posturi”

Alexandru Mateiu și Marius Constantin pleacă de la CSU Craiova
Foto: Imago
Alexandru Mateiu și Marius Constantin pleacă de la CSU Craiova Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 19:20 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 20:10

Sorin Cârțu, președintele celor de la CSU Craiova, a anunțat care sunt primii jucători care pleacă de la echipă la finalul acestui sezon.

Craiova se pregătește de schimbări importante în această vară, după un sezon ratat. Iar primii fotbaliști care vor pleca de la echipă sunt Marius Constantin (37 de ani) şi Alexandru Mateiu (32 de ani), ambii aflați la final de contract.  

Craiova pune presiune pe Reghecampf: „Dacă și acum ne facem de rușine, de ce dracu' mai tragem?”
CSU CRAIOVA
Craiova pune presiune pe Reghecampf: „Dacă și acum ne facem de rușine, de ce dracu' mai tragem?”

„Săptămâna asta o să ne întâlnim cu domnul Rotaru și cu Marian Copilu, să discutăm strategia din viitorul apropiat. Eu nu am auzit că şi-ar dori jucători. Consider că e bine ca echipa să primească întăriri. În acelaşi timp, din lot s-au eliberat două posturi în acest moment.

Este vorba despre Marius Constantin, care a terminat contractul, şi Mateiu. Ceilalţi jucători sunt sub contract şi nu am bani să-i dau afară”, a declarat Sorin Cârțu la Orange Sport.

Mateiu era unul dintre cei mai vechi jucători ai oltenilor, fiind în lotul echipei încă din 2014, când echipa a promovat în Liga 1, în timp ce Marius Constantin se afla la echipă din 2020.

Sorin Cârțu: „Bugetul Craiovei e în jur de şapte milioane şi jumătate de euro”

Președintele a mai anunțat că mai mulți fotbaliști vor urma să plece de la Craiova în această vară, iar clubul va negocia pentru întărirea lotului

„Când se eliberează locuri... E clar că vom purta discuţii cu anumiţi jucători. Poate că nici ei nu sunt mulţumiţi cu cât au dat pentru Craiova, dar poate că nici noi nu suntem. Bugetul Craiovei e în jur de şapte milioane şi jumătate de euro, pe aici. Sunt şi alţi angajaţi, fotbalişti, lumea nu trebuie să suporte nu ştiu ce mişcări făcute aiurea”, a adăugat Cârțu.

VIDEO Cârțu, nemulțumit de sistemul competițional: „În niciun campionat nu vezi așa ceva!”

Citește ale știri din Liga 1:

Cifre-record pentru FCSB » Nu s-a mai întâmplat din primul mandat al lui Reghe
FCSB
Cifre-record pentru FCSB » Nu s-a mai întâmplat din primul mandat al lui Reghe
A fost oficializat primul transfer reușit de CFR Cluj pentru sezonul viitor
CFR Cluj
A fost oficializat primul transfer reușit de CFR Cluj pentru sezonul viitor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  29 Mai 2022, 17:18

***, trebuie sa dea si ei vina pe cineva....Dar toti sunt de vina in frunte cu caciuc antrenorul... pina la Copilul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  29 Mai 2022, 16:38

Minim 6 jucatori afara! ce extra-taxe zice cirtu??? Sa mearga ba, la echipa 2 sau 3 sau vor vrea ei sa plece singuri... Sa li se puna in vedere! -lista neagra ar trebui sa fie-vladoiu IMPRUMUT, Lazar, fiindca noi avem portar, Pigli, cel mai bun!!! si ar trebui luat unul tinar gen Popa, sa creasca linga el, BANCU, cu respectul ca e capitan nemeritat, Conte, Bic 100%,afara, toata apararea-adica -fundasii in afara de Papp, care merita sa ramina, inclusiv, fiindca e onest si bun jucator, Screciu care ne-a luat 10 puncte... sa mearga imprumut, pina ii vine mintea la cap...la fel si Vatajelu... -lista ok ar trebui sa fie formata din nucleul- Pigliacelli, Capatina, Rogulic- un jucator extraordinar, la cit a jucat, Kolic, Gaman .- Vina, Cretu si Cimpanu - doar 60%! Nistor- 30% sanse! Nu ma pot exprima la Mateiu care e un jucator exponential, cel mai vechi si Constantin-care si a facut datoria!

kuba_
kuba_  •  29 Mai 2022, 12:28

Amuzament maxim la clona din Mogosoaia :)))) ultimul an de franciza a custodelui!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează