FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 0-0

video Alexandru Mitriță își toarnă cenușă în cap după remiza de la Voluntari: „S-au pierdut două puncte pe mâna mea”

Alexandru Mitriță, după ratarea penalty-ului +22   FOTO
Alexandru Mitriță, după ratarea penalty-ului

Articol de , , - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 21:05 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 21:45

FC Voluntari și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 12 din Superliga. Alexandru Mitriță (28 de ani), extrema oltenilor, cel care a ratat un penalty la începutul reprizei secunde, a analizat partida de la Voluntari. 

Furie dezlănțuită după Voluntari - Universitatea Craiova: „Nu înțeleg care e chestia! Aveam o primă, voiam să o duc familiei” + conflict la vestiare
Voluntari - Craiova 0-0
Furie dezlănțuită după Voluntari - Universitatea Craiova: „Nu înțeleg care e chestia! Aveam o primă, voiam să o duc familiei” + conflict la vestiare

Alexandru Mitriță, după FC Voluntari - CSU Craiova: „S-au pierdut două puncte pe mâna mea”

„Am dominat meciul. În ultimele 20 de minute, meciul a fost unul deschis. S-au pierdut două puncte pe mâna mea, îmi asum. Am ratat acel penalty. Trebuie să mergem mai departe și să vedem ce avem de făcut. 

Am ales un colț și am zis să dau tare. Portarul a fost acolo însă. Trebuie să gândim ce trebuie să facem, pentru că pierdem puncte. Nu se pune problema că nu ne-am dorit, am pierdut două puncte pe mâna mea. 

Evoluția mea nu a fost una bună în această seară. În prima repriză am jucat bine, în partea a doua am ratat un penalty și am căzut mental. Asta e, în fotbal marchezi și ratezi. 

Cu siguranță că pot oferi mai mult. Am început bine sezonul, după aceea a urmat o perioadă nu foarte bună pentru mine. Am avut o evoluție bună cu Botoșaniul, dar în această seară nu. 

Am câștigat 5-1 cu Botoșani și am venit aici să câștigăm. Dacă transformam acel penalty aveam cele 3 puncte în buzunar. Nu am avut o evoluție strălucită, dar aveam 3 puncte în buzunar dacă marcam. 

Ne așteaptă un meci greu cu Petrolul. Trebuie să vedem ce trebuie să facem”, a declarat Alexandru Mitriță, la Orange Sport. 

De ce n-a ieșit Mitriță

La penalty-ul din minutul 51, Mitriță a căzut la contactul cu Paz, a primit îngrijiri medicale, dar nu a ieșit de pe teren, așa cum trebuie să se întâmple cu jucătorii care sunt tratați de medic. Regulamentul prevede că, dacă jucătorul faultat este și cel care va bate 11 metri, el nu trebuie să iasă dacă primește îngrijiri, poate trece direct la executarea penalty-ului.

Citește și: 

Patronul din Superliga anunță că iese din fotbal dacă formația lui retrogradează: „Dar dragostea asta va rămâne”

Daniel Pancu mizează pe transferul definitiv al unui jucător împrumutat de Rapid: „Astfel de fotbaliști sunt rari”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
eunescu09
eunescu09  •  09 Octombrie 2023, 16:08

Nu știu ce vad unii ca s se uita la meci dar Mitrita colcăie de indolenta. Nu face faza defensiva niciodată căci este sub onoarea lui, pierde mingi și se oprește, foarte multe pase greșite, nu întra în centru pentru combinații și parca sga legat cu lanțuri de tușă. Atitudinea sa este de foarte mare vedeta care nu trebuie sa muncească. Nu aceasta este abordarea unui fotbalist profesionist.

dandana
dandana  •  08 Octombrie 2023, 08:58

Sa fim serioși, a ratat un 11m, nu a dat în cap nimănui. A ratat el Ronaldo sau Messi, și totuși sunt jucători mari. Eu tot spun, nu poate singur. El cu bancu fac totul și nu pot mai ales după ce toate echipele au văzut că el este cheia. Aseară înafară de Bancu și Mitriță toți au fost degeaba pe teren. Și asta este și datorită acestor antrenori care nu au nici o treabă cu fotbalul. Și apoi este și Rotaru care impune jucători preferați în echipă care nu merg. Venise el Rădoi să facă ceva, dar l-au ținut? Nu l-au dat afara ca s-a luat de Ivan și Markovici, și uite azi. Amândoi sunt în plus pe teren. Vina este a lui Rotaru căci Craiova este mediocră și nu joacă fotbal. Pleacă Rotare ca distrugi totul

dandana
dandana  •  08 Octombrie 2023, 08:51
Postat de contrabas3 pe 07 Octombrie 2023, 21:46

S-au pierdut două puncte, dar ce bani s-au făcut la pariuri!!! Lol!

Pai da! Chiar vorbeau pe digi ca fac egal și pariau. Asta este când porți casele de pariuri pe tricouri, cine dracu credea ca se face egal și Mitriță ratează 11 m

Vezi toate comentariile (6)
Comentează