FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - PETROLUL

FOTO Ratarea sezonului în Superligă! Toți fotbaliștii și-au pus mâinile în cap! Cum a putut să tragă deși era singur la 6 metri

Alexandru Musi (19 ani), mijlocașul Petrolului, a irosit o șansă imensă în minutul 33 al deplasării cu FCU Craiova, la scorul de 0-0.  / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +6   FOTO
Alexandru Musi (19 ani), mijlocașul Petrolului, a irosit o șansă imensă în minutul 33 al deplasării cu FCU Craiova, la scorul de 0-0. / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 18:27 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 19:56

Alexandru Musi (19 ani), mijlocașul Petrolului, a irosit o șansă imensă în minutul 33 al deplasării cu FCU Craiova, la scorul de 0-0. 

FCU Craiova și Petrolul au oferit o primă repriză atractivă, cu ocazii mari la ambele porți. Golurile n-au venit doar din cauza lipsei de eficiență a atacanților. 

FOTO. Alexandru Musi, candidat la ratarea sezonului în FCU Craiova - Petrolul 

+2 FOTO

Cea mai mare șansă de gol a venit în minutul 33, o acțiune care va candida la titlul de „ratarea sezonului”. Gicu Grozav l-a deposedat pe Gabriel Compagnucci, la aproape 30 de metri de poarta oltenilor. Mijlocașul a greșit prima pasă spre Musi, a recuperat mingea și a pasat ideal către fotbalistul împrumutat de la FCSB. 

Alexandru a rămas singur cu portarul Gurău, poziție centrală, la 6 metri. A avut tot timpul din lume, putea și să preia, dar a preferat o execuție din prima. 

A șutat slab și i-a permis goalkeeperului oltean un plonjon salvator. Grozav șiMusiși-au pus mâinile în cap. Nici lor nu le-a venit să creadă că au irosit o astfel de șansă. 

VIDEO. Adrian Mititelu a comentat regula propusă de Răzvan Burleanu: „Poate e bună, însă ar trebui să avem și o alternativă”

Citește și alte știri din Superligă: 

Gică Hagi laudă un antrenor din Superligă: „Are tot respectul meu!”
FARUL
Gică Hagi laudă un antrenor din Superligă: „Are tot respectul meu!”
Iulian Cristea, pregătit de derby-ul cu Farul: „Ar fi un cadou de Moș Crăciun să plecăm acasă cu cele 3 puncte” + „Îmi doream să joc mai mult, mă gândeam și la echipa națională”
RAPID
Iulian Cristea, pregătit de derby-ul cu Farul: „Ar fi un cadou de Moș Crăciun să plecăm acasă cu cele 3 puncte” + „Îmi doream să joc mai mult, mă gândeam și la echipa națională”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează